logo
Imprimir
08-12-2017 | 20:59hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Les Sound Six esgoten entrades al Festival Veus d'Olot

El concert de les finalistes de l'Oh Happy Day omple el Teatre Principal en el segon dia de Veus, que fins diumenge converteix Olot en la capital de la música vocal a Catalunya

Les Sound Six han actuat al segon dia del Veus amb totes les entrades venudes. El concert de les finalistes de l’”Oh Happy Day” ha estat un dels moments més esperats del festival, sobretot entre el públic més jove. Aquest vespre, el Teatre Principal d’Olot s’ha omplert de famílies que han seguit i cantat les versions de les Sound Six del seu espectacle “Moments”.  

 El segon dia del Veus ha començat amb la jam session “Olot és gòspel”. 44 persones han participat de la sessió conduïda per Rebeca Rods i Amos Obasohan. De les 11 a 14h i de les 16 a les 18h a la Sala El Torín, els assistents han cantat temes clàssics i d’avantguarda al voltant del gòspel. 

Aquest divendres a la tarda, ha estat el torn de les corals locals. De les 18 a les 20h, mini-concerts a càrrec de la coral de la Gent Gran d’Olot, Musiquem Cor, Cantabile i el Cor Gaia. Cada mitja hora, una coral ha estat l’encarregada d’interpretar música de Nadal al pati de l’antic hospital i han atret les persones que visitaven el centre d’Olot dins de les activitats programades de l’Olot temps de Nadal. La Fira del Pessebre ha començat aquest matí i es podrà visitar fins diumenge amb parades de figures, elements de Nadal i moltes activitats des de davant de l’església de Sant Esteve d’Olot, el carrer i la plaça Major, la plaça Pia Almoina i carrers adjacents i fins a la plaça del Carme.  

La sessió golfa al Torín amb Velvet Candles tancarà la segona jornada del Veus. El quintet vocal de Barcelona ens aproparà amb composicions pròpies i clàssics al doowop (el du-du-a), el gènere musical americà variant del rhythm and blues.

Tercer dia del Veus

Aquest dissabte, el Veus porta a Olot un dels grups del moment al Regne Unit. The Sons of Pitches impartirà el taller vocal que començarà demà a les 11h a l’Orfeó. La formació sortida dels pubs de Birmingham i que participa als millors festivals a cappella d’Europa actuarà demà a les 20.30h Teatre Principal.

L’altre concert destacat d’aquest dissabte és del quartet Gema4. A partir de les 18h, els sons cubans i l’ambient de festa ompliran el Torín. Una de les quatre integrants de Gema4 és la coneguda Michèle Alderete, coach vocal de l’”Oh happy day”.   

Mentre la música cubana soni aquest dissabte al Torin, les corals locals interpretaran música de Nadal al centre d’Olot. Els mini-concerts començaran a les 18.30h al pati de l’antic Hospital de la mà de la Coral Malagrida, continuarà la coral Som Música de l’escola Malagrida (19h) a la plaça del Carme i a les 19.30h serà el torn del Gospel Cor Garrotxa una altra vegada al pati de l’antic Hospital.

Demà a les 12h del migdia, concert familiar amb “Hi havia una vegada... l’Opera encantada” per als més petits al Teatre Principal. I a les 23.30h, sessió golfa al Torín amb Scarlet’s Diamond & the Femme Soul Band. És la primera formació de soul composada exclusivament per dones. Està liderada per les seves tres localistes: Ivet Vidal, Brigitte Emaga (totes dues finalistes del programa La Voz) i la cantant i també actriu Laia Martí. Les acompanyen una baixista, una bateria i una teclista de jazz i soul.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/57518_le-ound-ixe-gotenentrade-alfe-tivalveu-dolot-2.htm