logo
Imprimir
18-12-2017 | 13:07hs
•ACTUALITAT GIRONA

Dues setmanes de patinatge sobre gel a la Fira de Girona

L'activitat d'aquest Nadal obrirà les portes el dissabte 23 de desembre i s'allargarà fins al diumenge 7 de gener

El Nadal a Girona sempre ve acompanyat d'una de les pistes de gel cobertes més grans de Catalunya, concretament, amb 800 m2 de pista i un tobogan de 2,5 metres d'alçada, 27 metres de llargada i 3 carrils per baixar-hi amb trineu. La Pista de Gel s'inaugurarà dos dies abans de Nadal, el dissabte 23 de desembre a les 10h del matí, per estrenar les festes.

Com cada any i seguint amb la política de Responsabilitat Social Corporativa de la Fira de Girona, aquest any vindran a patinar com a convidats més de 270 nens i joves d'entre 6 i 16 anys provinents de centres d'acollida com Càritas, diversos CRAE, el Casal dels Infants, la Llar Infantil Nostra Senyora de la Misericòrdia o la Fundació OSCOBE, entre d'altres encara pendents de confirmar.

Descomptes i promocions

Com a novetat, s'ha dissenyat una targeta regal per poder regalar entrades per patinar a la Pista de Gel a amics i familiars, que es pot sol·licitar enviant un correu a info@firagirona.com. Així mateix, a través del portal Queda't Girona es poden adquirir entrades anticipades amb l'opció de tenir el tobogan de gel de franc. Amb la compra de cada entrada, es regalen 4 baixades en trineu pel tobogan.

Enguany la comunitat universitària té l'entrada a preu reduït (5 euros). El propietari del carnet juntament amb 4 acompanyants, els quals no tenen perquè ser membres de la UdG, es podran aprofitar d'aquest avantatge.

Per últim, també es sortejaran 10 entrades dobles a través del Facebook de la Fira de Girona entre tots els que identifiquin la llegenda del cartell promocional d'aquest any.

Preus i horaris

El preu per patinar és de 8 euros per hora i inclou el lloguer dels patins, mentre que 4 baixades en trineu pel tobogan tenen un cost de 3 euros. També existeix la possibilitat de comprar un abonament de 10 hores per 60 euros, ideal per a famílies o per celebrar festes d'aniversari. L'ús de guants és imprescindible per accedir a la pista. Aquells que no en tinguin, els poden adquirir al Palau de Fires per 1 euro.

La Pista de Gel i el tobogan estaran en funcionament des del 23 de desembre al 7 de gener de 2018 de 10h a 21h, excepte el 24 i 31 de desembre (de 10h a 19h), el 25 de desembre (tancat), l'1 i el 6 de gener (de 16h a 21h) i el 5 de gener (de 10h a 15h).

A l'interior del Palau de Fires hi haurà dues pistes: una per a principiants i una altra per a patinadors habituals. L'espai per novells està destinat a totes les persones que no saben patinar perquè puguin practicar i adquirir coneixements. Per als més petits, hi haurà elements de suport com pingüins de fusta perquè puguin patinar amb més facilitat.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/58340_due-etmane-depatinatge-obregelalafiradegirona-1.htm