logo
Imprimir
21-12-2017 | 00:49hs
•ACTUALITAT GIRONA

Un jove que anava molt begut s'estimba amb el cotxe daltabaix del pont de l'Areny de Girona

El noi triplicava la taxa d'alcohol permesa i la Policia Municipal l'acusa d'un delicte contra la seguretat del trànsit

Un jove que anava molt begut s'ha estimbat amb el cotxe daltabaix del pont de l'Areny de Girona. El noi, que té 28 anys i és veí de la ciutat, s'ha emportat part de la tanca de protecció i ha anat a parar amb el seu vehicle a la llera de l'Onyar. Malgrat l'espectacularitat de l'accident, el jove n'ha sortit pràcticament il·lès i només ha patit ferides de poca consideració. Els fets han tingut lloc cap a les quatre de la matinada. El jove s'enfronta ara a una condemna per un delicte contra la seguretat del trànsit, perquè quan la Policia Municipal li ha fet la prova d'alcoholèmia, ha donat un resultat de 0,76 mg/l. És a dir, més del triple del màxim permès. Segons sembla, el jove s'ha distret perquè anava conduint mentre feia servir el mòbil.

L'accident ha tingut lloc pels voltants de les quatre de la matinada. El jove, que té 28 anys i és veí de la ciutat, havia agafat el volant del cotxe després d'ingerir una gran quantitat d'alcohol. A més d'anar begut, quan sortia del carrer Ultònia per enfilar cap al pont de l'Areny, el jove s'hauria distret mirant el mòbil.

Això ha fet que el cotxe continués recte i tant ell com el vehicle s'hagin estimbat daltabaix del pont. De fet, abans de caure, el cotxe s'ha emportat part de les dues tanques de protecció que hi ha al lloc (una, la que separa la calçada de la vorera; i l'altra, la barana del pont).

El vehicle s'ha precipitat per un desnivell d'uns 5 metres d'alçada i ha anat a parar a la llera de l'Onyar. Arran de l'accident, s'han activat diverses unitats de la Policia Municipal, els Bombers i dues ambulàncies del SEM.

Tot i l'espectacularitat del sinistre, el jove pràcticament n'ha sortit il·lès. Segons informa el SEM, el noi ha quedat ferit menys greu, tot i que se l'ha traslladat fins a l'hospital Josep Trueta per fer-li un reconeixement.

Triplicava la taxa permesa

Això sí, el jove no s'estalviarà de passar davant del jutge. I és que la Policia Municipal l'acusa d'un delicte contra la seguretat del trànsit per haver agafat el volant begut. De fet, la lectura de l'alcoholímetre ha estat taxativa. El jove ha donat un resultat de 0,76 mg/l d'aire expirat; és a dir, més del triple del permès (perquè el límit màxim es troba en 0,25 mg/l).




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/58683_unjovequeanavamoltbegut-e-timbaambelcotxedaltabaixdelpontdelarenydegirona-1.htm