logo
Imprimir
05-01-2018 | 20:04hs
•ALT EMPORDà

Els Reis omplen de màgia els carrers de Castelló

Ses Majestats, que a la tarda han arribat amb barca a Empuriabrava, també han visitat els nens que no han pogut anar a la cavalcada

L'arribada del dia més màgic de l'any ha brillat amb especial resplendor a Castelló d'Empúries. La localitat alt-empordanesa ha donat la benvinguda als Reis d'Orient amb tots els honors i amb diverses activitats, culminades amb la tradicional cavalcada pel centre històric del municipi.

Abans d'arribar a la Basílica de Santa Maria de Castelló, a dos quarts de quatre de la tarda, la comitiva de Ses Majestats ha realitzat la seva habitual visita a l'Asil Toribi Duran, on s'han repartit regals als avis i residents de la residència. Poc després, a les cinc, Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat al Port d'Empuriabrava a bord d'una barca i han repartit obsequis als nens i nenes que els esperaven sota l'envelat de la Plaça de les Palmeres.

El recorregut ha continuat a les set de la tarda, quan els Reis han recorregut els carrers i places del centre històric de Castelló. L'expedició, encapçalada per una gran Estrella de Nadal, s'ha iniciat al carrer Santa Clara i ha finalitzat a la Basílica, on els mags han rebut una bona quantitat de menuts que els esperaven amb delit.

En total, han participat a la cavalcada castellonina una vuitantena de persones entre figurants i músics, a més de sis carrosses: una per a cada Rei i tres més omplertes amb caramels que han estat repartits per a l'ocasió.

Ningú sense regal

A Castelló, com és tradició, ningú es queda sense gaudir de la nit més màgica de l'any. És per això que els Reis Mags també han visitat els nens que no han pogut assistir a la cavalcada, una visita que de ben segur haurà acabat amb el millor dels consells: cal anar a dormir aviat per deixar que Ses Majestats puguin fer la seva laboriosa feina de la millor de les maneres.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/59784_el-rei-omplendemagiael-carrer-deca-tello-1.htm