logo
Imprimir
09-01-2018 | 08:10hs
•BAIX EMPORDà

La Pera, protagonista en 5,5 milions de cupons de l’ONCE

La Pera protagonitza el cupó de l’ONCE aquest dimarts dia 9, dintre de la sèrie ‘Mi Pueblo’, dedicada a les localitats amb nom singular. Cinc milions i mig de cupons difondran aquesta localitat gironina per tot l’Estat, amb una imatge del seu nucli medieval amb passatges volta

Entre els seus llocs d’interès destaquen el Castell de Púbol, format per l'església gòtica de Sant Pere, amb un retaule de Bernat Martorell i el castell gòtic-renaixentista on va residir el pintor Salvador Dalí, amb la seva dona Gala. Les esglésies de Sant Pere de Púbol,de Sant Isidor de la Pera, de Sant Andreu de Pedrinyà; l'Ermita de Sant Rafael i la Mare de Deu dels Àngels, al nucli de Riuràs.
La sèrie de cupons ‘Mi pueblo’ va començar el passat 6 de febrer i consta de 91 cupons als quals apareixen localitats que tenen en el nom alguna peculiaritat o és molt original. D'aquesta sèrie han format part ja entre altres Cariño (La Corunya), Bienservida (Albacete), Dolores (Alacant), Balanegra (Almeria), o Espejo (Àlaba). El cupó del 10 de gener estarà dedicat a Ultramort.
El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.
 
Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors de l’ONCE. Com sempre, Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE (www.juegosonce.es) i establiments col·laboradors autoritzats.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/59854_laperaprotagoni-taen55milion-decupon-delonce-2.htm