logo
Imprimir
08-01-2018 | 16:58hs
•LLEIDA

Lleida serà punt de sortida i d’arribada d’etapa en l’edició 2018 de La Vuelta

L’alcalde Àngel Ros, que ha arribat a un acord amb el director de la cursa, Javier Guillén, destaca la repercussió econòmica i de difusió de la ciutat que genera aquest esdeveniment ciclista internacional

La ciutat de Lleida serà punt de sortida i d’arribada d’etapa en l’edició 2018 de La Vuelta. El paer en cap, Àngel Ros, ha anunciat avui l’acord a què ha arribat amb el director de la cursa, Javier Guillén, i que representa que la ciutat acollirà tant una meta com un punt de sortida d’aquesta cursa ciclista, una de les més importants del panorama internacional. En tots dos casos, el punt escollit de la ciutat serà la Zona Alta/Ricard Viñes.

Àngel Ros ha mostrat la seva satisfacció per aquest acord amb l’organització de La Vuelta i ha remarcat la important repercussió econòmica i de difusió de la ciutat que suposa aquesta participació de Lleida, un impacte que enguany serà major pel fet de ser punt de sortida i arribada.

El cost per a l’Ajuntament de Lleida serà d’uns 60.000 euros, similar al de les darreres edicions en què la ciutat ha estat principi o final d’etapa. La suma d’una arribada i d’una sortida és de l’ordre dels 60.000 euros. En la darrera edició en què Lleida va ser punt d’arribada de La Vuelta, el 2015, la repercussió econòmica que va generar per a la ciutat va ser de 120.000 euros. Llavors, van pernoctar a Lleida unes 600 persones i enguany seran unes 1.000.

La Vuelta presenta la seva 73 edició el proper 13 de gener a Estepona.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/59904_lleida-erapuntde-ortidaidarribadadetapaenledicio2018delavuelta-1.htm