logo
Imprimir
14-01-2018 | 16:03hs
•LLEIDA

L'Ajuntament de Lleida dona suport a aquesta programació nadalenca que organitza l'Agrupació Ilerdenca de Pessebristes

L’acte s’ha clos amb una cantata de nadales a càrrec de diverses corals infantils i juvenils, que han interpretat la cantata final ‘Nadales del món seguint Enric Granados’

L’Auditori Municipal Enric Granados ha acollit aquest migdia el lliurament dels premis dels concursos de pessebres amb els quals s’ha clos el Cicle de Nadal, que organitza l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes, sota el patrocini de l’Ajuntament de Lleida.

Durant l’acte, que ha estat presidit per la tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, i pel bisbe de la diòcesi, Mons. Salvador Giménez, s'ha ha fet un balanç dels fets més destacats del cicle, entre els quals ha destacat el pregó de l’escriptora Rosa Fabregat i els més de 4.000 visitants, que han passat per l’exposició de diorames de la Capella del Peu del Romeu.

La tinent d’alcalde Montse Parra ha agraït a l’Agrupació la tasca que desenvolupa per mantenir aquesta tradició que, mercès a la seva base d’arrel cristiana, quan es projecta cap a l’exterior de l’Església ho fa com a manifestació social o cultural, permetent perpetuar les tradicions populars.

L’acte s’ha clos amb una cantata de nadales a càrrec de diverses corals infantils i juvenils, que han interpretat la cantata final ‘Nadales del món seguint Enric Granados’. Hi han assistit els regidors Carme Culleré i Joan Vilella.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/60411_lajuntamentdelleidadona-uportaaque-taprogramacionadalencaqueorganitzalagrupacioilerdencadepe-ebri-te--1.htm