logo
Imprimir
15-01-2018 | 16:37hs
•BAIX EMPORDà

Detenen tres homes que intentaven robar una joieria de Castell-Platja d'Aro fent un butró

Van ser sorpresos pel propietari de l'establiment mentre realitzaven un forat a la paret d'un local abandonat adjacent per tal d'accedir-hi

Mossos d'Esquadra van detenir el dia 11 de gener tres homes de nacionalitat albanesa i romanesa, d'entre 32 i 40 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori en força en grau de temptativa.

Els fets es remunten al migdia del 20 de desembre quan el propietari d'una joieria de Castell-Platja d'Aro va alertar als Mossos que estava escoltant cops a la paret que separa el seu establiment d'un local abandonat adjacent, i que davant aquests fets va anar a comprovar que succeïa. El joier va veure com dos homes marxaven del lloc i que havien començat a fer un forat a una de les parets del local abandonat, amb intenció de poder accedir posteriorment a la joieria.

Diverses dotacions dels Mossos es van desplaçar al lloc dels fets, on van localitzar una furgoneta amb diverses eines que els autors del butró haurien utilitzat. Molt a prop de la joieria, els investigadors van localitzar un turisme de lloguer que havia estat llogat, amb identitat falsa, per un home a qui li constaven antecedents per fets similars.

Els investigadors van identificar tres homes com a presumptes autors del robatori, i van comprovar que els tres s'haurien desplaçat per la zona diversos dies de manera conjunta amb la furgoneta i el cotxe de lloguer.

El dia 11 de gener els agents van localitzar i detenir els autors dels fets a Esplugues de Llobregat.

Els detinguts, amb antecedents, van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció número 2 d'Esplugues de Llobregat el 12 de gener i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/60475_detenentre-home-queintentavenrobarunajoieriadeca-tell-platjadarofentunbutro-2.htm