logo
Imprimir
17-01-2018 | 09:22hs
•+ NOTíCIES

Al voltant de 400 persones gaudeixen del concert del Glòria de Vivaldi

Hi van participar les corals de la Selva interior i l'Orquestra de Girona

El teatre de l'Institut Montsoriu va acollir diumenge el gran concert del Glòria de Vivaldi, que va ser tot un èxit d'assistència amb vora 400 persones. El concert, organitzat per la coral de Sant Hilari Veus Alegres, va comptar també amb la participació del Cor Lutiana (Arbúcies) i la Coral Amethysta (Arbúcies i Sant Hilari) i amb l'Orquestra de Girona i dues solistes.

El concert es va dividir en dues parts. A la primera, l'orquestra va oferir dues obres musicals de Mozart i, a la segona, els prop de 70 cantants de les tres corals de la Selva interior van interpretar el Glòria en una posada en escena molt espectacular i en la qual també hi van participar les dues solistes participants, una soprano i una contralt.

El dia abans, el dissabte, el concert es va estrenar a Sant Hilari i també va comptar amb una assistència de vora 400 persones i el proper 1 d'abril se celebrarà a l'església de Santa Coloma de Farners.

El regidor de Cultura, Manel Serras, ha volgut agrair la col·laboració tant de l'Ajuntament d'Arbúcies com també el de Sant Hilari i, sobretot, als directors de les corals Lutiana i Amethysta, Quim Riumalló i Sílvia Brugués per la seva especial col·laboració. Serras també destaca que el Glòria de Vivaldi és un espectacle de gran qualitat i que hem tingut el plaer de poder veure en dos pobles com són Arbúcies i Sant Hilari.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/60646_alvoltantde400per-one-gaudeixendelconcertdelgloriadevivaldi-1.htm