logo
Imprimir
17-01-2018 | 17:37hs
•EL RIPOLLèS

L'Agència de Desenvolupament del Ripollès contractarà 25 persones en situació d'atur de llarga durada

Les persones participants vénen seleccionades a través de l'Oficina de Treball de la Generalitat, que garanteix que compleixen els requisits que exigeix cada programa

L'Agència de Desenvolupament del Ripollès, contractarà aquest any, a través de plans d'ocupació del Servei d'Ocupació de Catalunya i en col·laboració dels diferents ajuntaments i entitats de la comarca, a 25 persones en situació d'atur de llarga durada. Aquestes persones fan o faran treballs de manteniment i neteja viària o de pisos protegits, tasques administratives per donar suport al Pla de Pobresa energètica del Ripollès, informadors/es mediambientals i tasques de cuidadores de persones grans.

Les persones contractades són del Ripollès i desenvolupen des de finals del mes de desembre o desenvoluparan en breu, totes les seves tasques en diferents municipis de la comarca. La durada dels contractes oscil.la entre els 6 i els 12 mesos de durada i el seu lloc de treball és a l'Agència i a altres entitats públiques de la comarca, a través de convenis de col·laboració. Les 25 persones tenen en comú que porten més de 12 mesos a l'atur dels últims 18 i tenen majoritàriament més de 45 anys.

L'Agència de Desenvolupament del Ripollès pot contractar a aquestes 25 persones gràcies a programes del SOC tals com el Treball i Formació o l'Enfeina't. En el cas del primer programa, ofereix la possibilitat de contractar a 19 persones i aquestes han de rebre unes hores de formació complementària al seu lloc de treball durant el seu horari laboral. En el cas de l'Enfeina't l'Agència pot contractar a 6 persones durant un any.

Les persones participants vénen seleccionades a través de l'Oficina de Treball de la Generalitat, que garanteix que compleixen els requisits que exigeix cada programa.
 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/60722_lagenciadede-envolupamentdelripolle-contractara25per-one-en-ituaciodaturdellargadurada-2.htm