logo
Imprimir
18-01-2018 | 21:29hs
•ANDORRA

Andorra i Hongria impulsen un protocol d’entesa en matèria de turisme

El ministre Francesc Camp també s’ha pogut reunir amb la subsecretària de Turisme de Xile, Javiera Montes, amb la qual han explorat obrir vies de col·laboració en l’àmbit de turisme de neu i muntanya així com el d’aventura

El ministre de Turisme, Francesc Camp a lliurat al Secretari d’Estat d’Afers Exteriors, Comerç, Cultura i Ciència d’Hongria, István Íjgyártó, un esborrany d’un protocol d’entesa en matèria de Turisme el qual es concretarà els pròxims mesos. Camp i Íjgyártó han mantingut aquest divendres una reunió bilateral en el marc de l’estada a Madrid en motiu de la fira de turisme FITUR.

El text proposat dóna seguiment a la reunió mantinguda per ambdues parts fa uns mesos a Andorra i recull la voluntat d’intercanviar coneixements en àmbits com són la regulació de l’allotjament turístic o el turisme de wellness. Hongria ha mostrat interès en l’experiència d’Andorra en turisme de natura, neu i muntanya i la seva promoció i comercialització.

El ministre Francesc Camp també s’ha pogut reunir amb la subsecretària de Turisme de Xile, Javiera Montes, amb la qual han explorat obrir vies de col·laboració en l’àmbit de turisme de neu i muntanya així com el d’aventura.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/60872_andorraihongriaimpul-enunprotocoldente-aenmateriadeturi-me-1.htm