logo
Imprimir
21-02-2018 | 10:41hs
•TURISME

Més de 70 esdeveniments d'interès posicionen la comarca del Gironès com a destinació de turisme familiar

Segons Quim Roca, conseller de Turisme del Consell Comarcal del Gironès, "aquesta publicació és un reflex que el Gironès és una comarca viva i dinàmica plena d'activitats per tots els gustos i edats"

El Consell Comarcal del Gironès ha editat el "Calendari d'Esdeveniments al Gironès 2018" amb recull les principals fires, festes i esdeveniments d'interès turístic, que tenen lloc a la comarca del Gironès durant l'any.
Ha estat el resultat del treball de l'Àrea de Turisme i els Ajuntaments de la comarca, que han unit esforços per editar un any més aquest document unificador de l'oferta d'esdeveniments de referència amb l'objectiu de posicionar la comarca del Gironès com a destinació turística d'activitats familiars.

La publicació té un format de desplegable i pràctic on s'exposa la data dels principals esdeveniments per ordre cronològic i les agrupa per colors segons les diferents tipologies: natura, familiar, cultura, gastronomia i esport.

Aquest recurs turístic vol incentivar el creixement del turisme familiar, el nombre d'estades a les cases de turisme rural i als hotels de la comarca; és a dir, promocionar turística i econòmicament el Gironès.
Es tracta d'un material bàsic a què aporta un valor afegit a les empreses d'allotjament hoteler, rural i/o extrahoteler així com la difusió de la bona imatge de territori comú, amb propostes variades.A la publicació es poden trobar informació fires consolidades com el Mercat Romà de Llagostera, la Fira Comarcal Primavera de Campllong, la Fira artesania i locomoció de Fornells, la Fira del Conte Medinyà, la Fira del Paper de Sarrià de Ter o la Fira Pa i Xocolata Sant Gregori, entre altres.

Des de l'Àrea de Turisme, mostren la seva satisfacció per la consolidació de la segona edició de fires com el Sea Otter Girona, la Festa de la Cervesa Sant Julià de Ramis o Festa Bernat Banyut Celrà.
Les novetats que es presenten aquest 2018 són la Festa del Fang de Quart i Circ Elefant d'Or de Girona. Segons Quim Roca, conseller de Turisme del Consell Comarcal del Gironès, "aquesta publicació és un reflex que el Gironès és una comarca viva i dinàmica plena d'activitats per tots els gustos i edats".
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/63677_me-de70e-deveniment-dintere-po-icionenlacomarcadelgirone-comade-tinaciodeturi-mefamiliar-2.htm