logo
Imprimir
21-02-2018 | 17:24hs
•+ NOTíCIES

Presentació de l'informe 'Una anàlisi del progrés social a la demarcació de Girona'

El text ofereix una visió de la situació de la demarcació de Girona i les seves ciutats principals en tres àmbits que l'índex de progrés social regional europeu assenyala com a problemàtics per a Catalunya: habitatge, educació i mercat de treball i qualitat democràtica

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, ha assistit aquest migdia a la presentació de l'informe «Una anàlisi del progrés social a la demarcació de Girona», que s'ha fet a la Casa de Cultura de Girona. L'acte ha comptat també amb l'assistència de Joan Armangué, delegat de la Fundació Catalunya Europa, i Ferran Roquer, president del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

L'informe ha estat impulsat per la Fundació Catalunya Europa en col·laboració amb la Diputació de Girona, i l'han elaborat Marc Tataret (autor) i Jordi Angusto (avaluador expert). El text ofereix una visió de la situació de la demarcació de Girona i les seves ciutats principals en tres àmbits que l'índex de progrés social regional europeu assenyala com a problemàtics per a Catalunya: habitatge, educació i mercat de treball i qualitat democràtica.

Durant la presentació de l'informe s'ha palesat la importància del fet que les comarques gironines disposin de treballadors formats. Pere Vila ha assenyalat que «l'empresa petita i mitjana, que és la que nodreix el nostre país, necessita gent formada». Joan Armangué s'ha pronunciat en la mateixa línia i ha remarcat la importància que a la demarcació s'ofereixin uns estudis de formació professional competitius i de qualitat.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/63740_pre-entaciodelinformeunaanali-idelprogre-ocialalademarcaciodegirona-2.htm