logo
Imprimir
26-02-2018 | 14:10hs
•LA SELVA

Detingudes dues persones pel doble crim de Susqueda

Un dels arrestats és Jordi Magenti, que ja va ser condemnat per matar la seva exparella el 1997, i l'altre és el seu fill

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes a Anglès i Salt pel doble crim del pantà de Susqueda. Segons han informat des del cos policial, la detenció d'un dels homes, veí d'Anglès, que hauria assassinat els dos joves del Maresme s'ha produït al municipi selvatà després de sis mesos de feina per part de la Unitat de Desapareguts dels Mossos. La segona detenció s'ha fet a Salt i es tractaria del fill del primer arrestat.

Segons ha transcendit, el primer detingut és Jordi Magenti Gamell, un home d'uns 60 anys que viu a Anglès. Magenti ja té antecedents per haver comès un altre crim fa 21 anys, quan va matar a trets la seva exdona el desembre del 1997. Va ser condemnat a 15 anys de presó per l'Audiència de Girona.

Magenti és aficionat a la pesca i acostuma a pescar al pantà on es va produir el doble homicidi, i s'han trobat evidències que era allà quan es va produir l'homicidi. Els Mossos tenen la convicció que va ser ell qui va posar fi a la vida dels dos nois, un crim que va commocionar Catalunya fa uns mesos.

Marc Hernàndez i Paula Mas van desaparèixer el 24 d'agost, mentre eren al pantà de Susqueda per passar-hi el dia navegant amb caiac. Els responsables de la investigació van localitzar el caiac i cotxe dels joves enfonsat deliberadament, i un mes més tard, el 26 de setembre, la Unitat Aquàtica dels Mossos d'Esquadra va localitzar els dos cadàvers surant al pantà amb signes de violència. Segons va confirmar l'autòpsia, ella va rebre com a mínim un tret al cap.

Jordi Magenti Gamell

 
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/64062_detingude-due-per-one-peldoblecrimde-u-queda-2.htm