logo
Imprimir
02-03-2018 | 09:54hs
•ESPORTS

El Girona suma la cinquena victòria consecutiva a Montilivi

Un gol de Portu contra el Celta deixa els gironins en setena posició amb 37 punts

Un gol de Portu ha servit al Girona per recuperar les bones sensacions i sumar 3 punts més, aquest cop contra el Celta. Els gironins sortien al camp amb la voluntat de cosir les ferides després del dolorós 6 a 1 al Camp Nou i recuperar la bona ratxa després de l'entrebancada amb el Barça.

De fet, Montilivi era el millor lloc per fer-ho, ja que els de Machín havien vençut en els quatre darrers partits a casa contra el Getafe, las Palmas, l'Athletic de Bilbao i el Leganés.

Secundats per 6.392 espectadors que han desafiat la fred aquesta nit, els gironins han saltat al camp amb el record del partit d'anada a Vigo, un descontrolat 3 a 3, encara al cap i amb la vista posada en les places d'accés a Europa, ja que el Celta havia arribat a Girona per defensar la setena posició a la classificació.

Amb un gol de Portu al minut 14 fruit d'una jugada d'estratègia, els blanc-i-vermells han dominat la primera part malgrat algun intent del Celta per escurçar les distàncies.

Tot i que en la segona meitat el Girona ha acabat patint, res ha impedit que els de Machín es recuperessin de la patacada al Camp Nou i sumessin una victòria més.

L'onzè gol de Portu a la Lliga i la manca d'encert del Celta deixen el Girona a la setena posició, a falta del que facin els seus competidors la resta de la jornada, i a tan sols tres punts de la barrera dels 40.

Una bona opció de joc a RubyFortune.com casino online després d'un bon partit podem guanyar també online.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/64248_elgirona-umalacinquenavictoriacon-ecutivaamontilivi-2.htm