logo
Imprimir
07-03-2018 | 14:13hs
•TURISME

Els ports de Palamós i Roses es promocionen a la fira de creuers Seatrade

Els ports catalans i les seves destinacions donen a conèixer aquests dies els nous serveis i les noves opcions turístiques que s'ofereixen als passatgers davant la indústria

La Costa Brava participa en la fira Seatrade Cruise Global 2018, amb els ports de Palamós (Baix Empordà), Roses (Alt Empordà) i les seves destinacions per promoure, a través de les marques Costa Brava Cruise Ports, instal·lacions portuàries, nous serveis i les activitats turístiques davant la indústria creuerística.

La Seatrade Cruise Global és l'aparador internacional més important del sector de creuers que se celebra del 5 al 8 de març, a Fort Lauderdale, Florida, (Estats Units). Aquest fòrum és el punt de trobada de les principals companyies de creuers del món amb els ports, els operadors turístics i els professionals de la indústria. El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, assisteix per segon any consecutiu a la fira Seatrade, acompanyat dels tècnics de diferents organismes. Segons ha dit el gerent de Ports anem als Estats Units amb l'objectiu "d'organitzar trobades amb les principals companyies, fidelitzar navilieres i buscar noves línies de creuers tant per a la Costa Brava i com per a les Terres de l'Ebre".

Aquestes dues marques han donat suport aquests dies amb l'esponsorització de l'acte més important de l'Associació dels ports de creuers a la Mediterrània (Medcruise), la conferència: "Tendències a la Mediterrània", on s'han explicat les principals novetats del sector i quina serà la tendència d'aquesta activitat a la Mediterrània els pròxims anys.

Més promoció
Els representants de Costa Brava Cruise Ports donaran a conèixer aquests dies als responsables de la indústria creuerística d'arreu del món els tres enclavaments catalans i les principals activitats que poden fer els turistes de creuer.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/64913_el-port-depalamo-iro-e-e-promocionenalafiradecreuer-eatrade-2.htm