logo
Imprimir
13-03-2018 | 15:20hs
•LA SELVA

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva farà inversions per valor de prop de 3 Milions d'euros durant el 2018

El Ple d'aquest mes de març ha aprovat una modificació de crèdit de 2.990.883,89€ per incorporar els romanents del pressupost de l'any anterior

Els diners es destinaran principalment a l'arranjament de carrers, obres i a la redacció de projectes.El ple de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha aprovat una modificació de crèdit del pressupost anual per incorporar-hi el romanent de tresoreria disponible després de tancar l'any 2017. En total s'han incorporat 2,99M d'euros que es destinaran a inversions al municipi.

La inversió més important és l'obra de reurbanització del carrer major amb un pressupost de 1.191.416,13€ seguit de la fase 1 del cobriment del rec Vidal amb 600.000 euros i la urbanització dels accessos al pavelló amb pressupost de 364.847,51 €.

El romanent també servirà per finançar altres obres al municipi com l'arranjament de l'asfaltatge del Polígon Industrial (fase 1 i fase 9), la urbanització d'un tram de l'Avinguda Girona, la millora dels accessos al pavelló i les obres de l'altell de la nau municipal, tal i com ha explicat el regidor d'Hisenda Josep Maria Corominas.

Pel que fa a la redacció de projectes, s'invertirà en els projectes de l'Estació, de Can Pastells i de Can Abras així com en d'altres estudis i treballs tècnics.

Altres inversions previstes pel 2018 són la compra de llums LEDS pels equipaments municipals, les reparacions de jardins i la compra de mobiliari.

Les noves inversions s'han aprovat en el ple ordinari del mes de març amb els vots a favor del PDeCAT i les abstencions d'Esquerra Republicana.



 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/65420_lajuntamentderiudellot-dela-elvafarainver-ion-pervalordepropde3milion-deuro-durantel2018-1.htm