logo
Imprimir
26-03-2018 | 23:30hs
•PLA DE L'ESTANY

Banyoles crea el Consell de barri de la Vila Olímpica

Amb el de la Vila Olímpica, el consistori compta ja amb 7 consells de barri, per conèixer les inquietuds dels veïns i impulsar la seva participació

Al ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles d'aquest dilluns s'ha donat compte de les resolucions d'alcaldia i entre elles hi havia el decret de creació del Consell de barri de la Vila Olímpica. La Vila Olímpica és un barri del nord-oest de la ciutat a tocar del parc de la Draga i de l'Estany. Els consells de barri de Banyoles pretenen garantir i impulsar la participació dels veïns i veïnes de Banyoles, i de les associacions, en els assumptes municipals.

Al maig del 2018 tornaran una vegada més els consells de barri de Banyoles organitzats per l'àrea de Participació ciutadana de l'Ajuntament de Banyoles. Fins ara eren 6 consells de barri i aquest novembre s'hi sumarà el Consell de barri de la Vila Olímpica. Els 7 consells de barri que estaran en funcionament a Banyoles són: el Consell de barri de la Farga, el Consell de barri de Sant Pere, el Consell de barri de Can Puig, el Consell de barri de Mas Palau, el Consell de barri de les Rodes, el Consell de barri de Canaleta i el nou Consell de barri de la Vila Olímpica. Els consells de barri es convoquen 2 vegades l'any i estan presidits per la regidoria de Participació ciutadana.

Són consells de participació que tenen caràcter consultiu, de formulació de propostes i suggeriments, per adequar al màxim les polítiques públiques a les necessitats de la població. Els consells de barri són un espai de diàleg, de tracte proper, per resoldre problemes d'interès general i construir projectes compartits de ciutat. A cada consell de barri es fa un balanç de l'aplicació de les actuacions proposades a l'anterior consell, en molts casos de temes de via pública.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/66601_banyole-creaelcon-elldebarridelavilaolimpica-1.htm