logo
Imprimir
27-03-2018 | 14:49hs
•LA SELVA

Cedeixen un vehicle elèctric al Consell Comarcal de la Selva

El responsable del concessionari, Marc Botella, ha donat a conèixer algunes de les característiques del funcionament d'aquests vehicles

El Consell Comarcal de la Selva disposarà d'un vehicle elèctric de prova fins al proper dia 23 d'abril. La cessió és fruit d'un conveni entre el CILMA amb els concessionaris Renault i Nissan per a la sessió de vehicles elèctrics de prova per a diferents ens locals.

Aquest migdia, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha recollit el vehicle al concessionari Nissan Cadere de Santa Coloma de Farners. El responsable del concessionari, Marc Botella, ha donat a conèixer algunes de les característiques del funcionament d'aquests vehicles.

El vehicle que s'ha cedit al Consell és una furgoneta Renault Kangoo Furfon i s'estima que disposa d'una autonomia d'uns 200 quilòmetres -en funció del tipus de conducció i es carrega en un endoll convencional.

Durant l'acte d'entrega de la furgoneta també hi ha assistit en Ricard Galceran de l'equip de manteniment de l'ens comarcal.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/66633_cedeixenunvehicleelectricalcon-ellcomarcaldela-elva-2.htm