logo
Imprimir
27-03-2018 | 16:04hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Pep Fargas rebrà les Ales a la cultura

L'acte de lliura ment es farà el dissabte 5 de maig a les 18 h al Teatre Principal d'Olot

Pep Fargas, home de cultura, activista cultural vinculat al llarg dels anys a un bon nombre de projectes i associacions culturals de la ciutat, rebrà aquest 2018 la distinció de les Ales a la Cultura que atorga anualment l'Ajuntament de la Ciutat a una persona o entitat que ha destacat per la seva tasca feta en l'àmbit de la Cultura.

Pep Fargas ha estat des de jove un activista cultural, i a la capital de la Garrotxa, s'ha implicat en diversos àmbits: teatre, arts visuals, literatura... també va ser regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Olot (1999 a 2004) i el responsable de la creació de l'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot. Va dirigir durant anys la xarxa Transversal, de la qual Olot encara en forma part juntament amb 9 ciutats catalanes més. Membre de l'Associació Binari, entre les seves aportacions més recents destaca l'impuls i direcció del festival Lluèrnia, una de les activitats culturals amb més públic que es fan actualment a Olot.

L'acte de lliurament de les Ales a la Cultura es farà al Teatre Principal d'Olot, el dissabte 5 de maig, a les 18 h. És obert a tothom.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/66650_pepfarga-rebrale-ale-alacultura-1.htm