logo
Imprimir
02-04-2018 | 14:05hs
•LLEIDA

Visites guiades en pro de la sostenibilitat

L’Ajuntament de Lleida presenta un parell de propostes pel pròxim diumenge: conèixer una casa sostenible i la visita guiada al Museu del Clima i la Ciència

La Regidoria de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat de l’Ajuntament de Lleida presenta un parell de propostes pel pròxim diumenge dins la programació de les Ecoactivitats 2018 i del Museu del Clima i de la Ciència.

L’Ecodescoberta proposa una visita guiada a la Casa Sostenible Arborètum, de la mà del seu arquitecte, Josep Bunyesc, a través de la qual descobrirem com, amb una bona orientació, un disseny intel·ligent, uns equipaments basats en l’eficiència energètica i energies renovables, etcètera, es pot aconseguir que un habitatge generi més energia de la que consumeix, sense comprometre el confort i la qualitat de vida dels seus habitants.
L’horari per visitar la casa amb Josep Bunyesc és d’11 del matí a dos quarts d’1 del migdia, però, malgrat ser gratuïta, cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Els interessats poden inscriure’s en aquest enllaç.

 

Per altra part, el Museu del Clima i de la Ciència de Lleida ofereix cada segon diumenge de mes realitzar una visita guiada gratuïta a l’exposició de Joan Oró, que permet descobrir la seva trajectòria i els seus descobriments del científic lleidatà. Al mateix temps, els assistents podran conèixer l'entorn del Museu del Clima i la Ciència de Lleida, obra de l'arquitecte Toni Gironès.

L’horari per visitar el Museu és d’11 del matí a 2 del migdia i el punt de trobada, l’entrada a la Sala Oró.  




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/66959_vi-ite-guiade-enprodela-o-tenibilitat-2.htm