logo
Imprimir
03-04-2018 | 17:12hs
•LA GARROTXA

La Festa del Roser es celebrarà el cap de setmana 14 i 15 d'abril a Sant Joan les Fonts

Es donarà el tret de sortida dissabte el matí amb la segona sortida racing al polígon de les Coromines, on hi haurà reunió de cotxes racing, dinar i sortida pels voltants de la població

La Festa del Roser es celebrarà el proper cap de setmana 14 i 15 d'abril consolidant-se com a la segona festivitat més important de Sant Joan les Fonts, amb artistes convidats com en Peyu, Hotel Cochambre i Orquestra Maribel.

La Comissió de Festes de Sant Joan les Fonts, les entitats del municipi i l'Ajuntament presenten enguany una Festa del Roser amb actes ben diversos i per a tothom:

Es donarà el tret de sortida dissabte el matí amb la segona sortida racing al polígon de les Coromines, on hi haurà reunió de cotxes racing, dinar i sortida pels voltants de la població. La tarda del dissabte començarà amb la festa infantil i els inflables a la plaça Major, i seguirà amb espectacle recopilatori dels millors èxits del grup de playback santjoanenc "Surti com Surti" al Centre Sociocultural. Seguidament, a la sala d'exposicions de l'Escola de Belles Arts, s'entregaran els premis al concurs de Pintura Jove, celebrant el 40è aniversari del l'escola. Al vespre, i per arrodonir la diada, tindrà lloc el Gran Ball amb Hotel Cochambre, Orquestra Maribel i Dj Sek al Pavelló del Club Poliesportiu Santjoanenc, les entrades anticipades tenen un preu de 10€ i es poden adquirir a l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

Diumenge s'iniciarà amb la tradiconal ofrena a la Mare de Déu del Roser i la Missa Solemne a l'Església Parroquial de Sant Joan les Fonts. Un cop finalitzada la missa els carrers s'ompliran de gent per gaudir de la cercavila i el ball dels gegants i la faràndula a la plaça Major. A la tarda la Cobla Osona ambientarà la plaça Major amb les tradicionals sardanes. I finalment, el darrer acte programat, l'espectacle d'humor d'en Peyu "iTime", un espectacle d'allò més divertit sobre una nova aplicació que canviarà el món i omplirà de rialles el Pavelló del Club Poliesportiu, les entrades tenen un preu de 10€ i es poden adquirir a l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

Tots els actes són gratuïts per als santjoanencs i santjoanenques.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/67052_lafe-tadelro-ere-celebraraelcapde-etmana14i15dabrila-antjoanle-font--3.htm