logo
Imprimir
04-04-2018 | 14:37hs
•BESALú, VILA COMTAL

Besalux impulsa 'Tertúlies entre fotògrafs' per als amants de la fotografia

Miguel Ángel Nalda obrirà les trobades dilluns 9 a les 8 del vespre a Can Tenas de Besalú

L'associació fotogràfica Besalux impulsa "Tertúlies entre fotògrafs", un nou cicle de trobades entre amants de la imatge que encetarà dilluns vinent el fotògraf Miguel Ángel Nalda, que s'ha centrat sobretot en la fotografia publicitària.

Les cites, que seran de caràcter periòdic i tindran lloc a Can Tenas (al carrer Portalet 7, davant de la Sala Gòtica), volen ser un punt de reunió en el que l'únic requisit per assistir-hi és ser sensible a la fotografia. Els assistents hi trobaran un ambient distès on compartir experiències, aprendre i conversar amb la resta de participants sobre la seva passió per la fotografia.

El primer fotògraf convidat a les tertúlies, que arrenquen el dia 9 d'abril a les 8 del vespre, és Miguel Ángel Nalda, que va començar la seva activitat professional l'any 86. Reconegut en concursos d'arreu del món -en certàmens nord-americans, de França, Rússia, Suècia o l'Índia, per exemple-, Nalda ha mostrat la seva obra en exposicions col·lectives en Barcelona, Nova York, Miami, Bangkok i París. Nalda s'ha dedicat especialment a la fotografia publicitària, retratant actrius com Julianne Moore o Elena Anaya, i models com Judith Mascó.

A banda d'aquestes "Tertúlies entre fotògrafs", l'associació fotogràfica Besalux compta amb experiència organitzant diferents exposicions fotogràfiques col·lectives per ajudar a fotògrafs amateurs a mostrar el seu treball al costat de fotògrafs consagrats, com ara Julián Martín Cuesta i Esteve Serra.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/67152_be-aluximpul-atertulie-entrefotograf-peral-amant-delafotografia-3.htm