logo
Imprimir
04-04-2018 | 16:54hs
•BAIX EMPORDà

La Policia Local de Palamós se suma a la campanya 'Escuts Solidaris' per lluitar contra el càncer infantil

Aquesta campanya es basa en la venda d'aquests escuts que a partir d'avui ja es poden adquirir al preu de 4 € a un total de cinc establiments i empreses de Palamós

Els agents de la Policia Local de Palamós han engegat aquest matí al municipi la campanya solidària, que sota el nom "d'Escuts Solidaris", s'organitza a diversos municipis de Catalunya i d'altres comunitats per a lluitar contra el càncer infantil.

Aquesta campanya es basa en la venda d'aquests escuts, al preu de 4€, que són brodats i d'aparença similar als oficials de la Policia Local, amb el nom de cada municipi col·laborador, i que porten una cola termoadhesiva al dors, que permet fixar-los amb comoditat a qualsevol peça de roba: jaquetes, samarretes, dessuadores o motxilles.

Tots els escuts tenen el mateix format; color groc, símbol del càncer infantil, i l'etiqueta (hashtag) #pelsvalents.

Punts de venda a Palamós
Les persones interessades a participar d'aquesta campanya ja poden adquirir, a partir d'avui 4 d'abril, els escuts solidaris a Palamós, en els punts de venda que s'han habilitat en cinc comerços i empreses de Palamós, concretament: la Llibreria Can Romero (Av. de Catalunya); la fleca i pastisseria L'Espiga (c/ de Dídac Garrell); la botiga Verde Limón (plaça dels Arbres); la botiga Intersport (c/ de Cervantes) i l'ITV Palamós (c/ d'Arnau sa Bruguera).

Tots els diners recaptats aniran íntegrament com a donatiu al Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu, que els destinarà a la investigació i recerca en aquesta malaltia i a les despeses dels nens afectats que es troben hospitalitzats i que requereixen, entre altres, trasllats, temps d'ingrés hospitalari, intervencions, educació, etc.

"Escuts Solidaris"
La campanya "Escuts Solidaris" es va iniciar a l'octubre de l'any 2017 per les Policies Locals dels municipis de Sant Celoni, Hostalric i Caldes de Malavella, i progressivament s'han sumat fins a 82 cossos de Policia Local, 1 d'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil i 1 Delegació d'IPA, concretament la d'Euskadi, tots ells afegits i col·laboradors a la causa.

Fins a l'actualitat la campanya "Escuts Solidaris" ja ha recaptat més de 50.000 euros.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/67168_lapolicialocaldepalamo-e-umaalacampanyae-cut-olidari-perlluitarcontraelcancerinfantil-2.htm