logo
Imprimir
07-04-2018 | 22:11hs
•ESPORTS

Paula M. Fructuoso campiona d'Espanya de la categoria júnior

Sònia Alsina, en categoria juvenil, aconsegueix la medalla d'argent

La primera jornada de competició del Campionat d'Espanya de figueres obligatòries que es disputa a Palafrugell ha coronat a Paula Martí Fructuoso com a campiona d'Espanya de la categoria júnior i a Sònia Alsina, de categoria juvenil, com sots campiona d'Espanya. Per demà diumenge disputaran la competició, les cadets i les sèniors.

La primera jornada ha estat històrica pel patinatge gironí. Les patinadores del CPA Palafrugell, coneixedores com ningú de la pista del Baix Empordà, han sabut defensar totes les figueres, i només petits detalls han fet que la palafrugellenca Sònia Alsina, no pogués aconseguir el títol. Malgrat tot, el seu segon lloc, fa que sigui la primera vegada que puja a un podi estatal i es guanya per mèrits propis, la possibilitat de participar en la Copa Alemanya, amb la selecció espanyola.

A la categoria júnior, la representació gironina anava a càrrec de les germanes Carla i Paula Martí. Segona i Primera en el territorial i tercera i quarta en el català, han defensat amb molta seriositat les figueres que han tingut, essent Paula Martí Fructuoso, que aconseguís una puntuació de 101 punts i que donava, per primera vegada el títol de campiona d'Espanya. Petits errors, varen fer que els jutges penalitzessin a la Carla Martí que d'aquesta manera es quedava a les portes del podi.

Per diumenge, participaran les i els patinadors de categoria cadet i sènior. En aquesta darrera categoria, hi haurà la participació de la palafrugellenca Laura Grau.

D'aquesta manera, es tanca la primera jornada del Campionat d'Espanya de Figueres obligatòries, on les patinadores que entrena Gemma Fructuoso han estat les clares protagonistes.
 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/67427_paulamfructuo-ocampionade-panyadelacategoriajunior-3.htm