logo
Imprimir
11-04-2018 | 11:26hs
•+ NOTíCIES

Més de 60 establiments amb descomptes i promocions a la II Shopping Night d'Espai Gironès

Se celebrarà aquest divendres 13 d'abril i estarà ambientada als anys 90

Més de 60 establiments de l'Espai Gironès han anunciat, fins al moment, que oferiran descomptes d'entre el 20 i el 50 per cent i també faran promocions especials durant la segona Shopping Night que es durà a terme aquest divendres 13 d'abril al Centre Comercial. Aquest any la Shoppingg Night estarà ambientada en l'època dels anys 90.

Amb motiu d'aquest esdeveniment totes les botigues i restaurants de l'Espai obriran fins a les 23h i també han programat activitats especials per sumar-se a la gran festa del centre gironí. Els responsables de l'Espai esperen repetir l'èxit de la primera edició.

El centre comercial ha organitzat un gran nombre d'activitats a partir de les 18:00h. Es podrà participar en un concurs d'un cap de setmana a Madrid per a dues persones amb entrades per assistir a la festa We Love The 90's. La condició és anar a l'Espai Gironès vestit dels anys noranta i registrar-se al Punt d'Informació. Un jurat format per un equip intern del centre decidirà el guanyador i a les 22:45h es farà l'entrega del premi.
Al Punt d'Informació es repartiran els típics xumets de la sort dels anys noranta i totes les persones que assisteixin a la Shopping Night podran participar en un divertit concurs a través del Facebook. Consistirà en un Facebook Live, que es durà a terme en set ocasions, i on es mostrarà un lloc del centre on hi haurà un dels regals. La primera persona que reconegui el lloc serà el guanyador, presentant un tiquet de compra de 30 euros o de valor superior que tingui data de 13 d'abril. Els regals seran un pack cd's Spice Girls i Backstreet Boys, un pack de la pel·lícula Expediente X i de primera temporada de South Park, un pack de la sèrie Friends, un pack de la sèrie Buffy caza vampiros, un Furby, un Tamagotchi i una Megadrive Retro.

A partir de les 20h hi haurà una master class de ball a càrrec de Sibiem. Tothom que s'apropi a la plaça central de l'Espai Gironès podrà aprendre a ballar música de la dècada dels noranta i, en acabar, es farà una gran Flashmob al centre. De les 19:30h a les 22:30h, es comptarà amb la presència de personatges arribats directament dels anys noranta, amb la participació d'actors de la companyia La Minúscula, que interactuaran amb el públic. De les 20h a les 23h, hi haurà Djs amb música dels noranta: tres professionals que punxaran música en les zones de restauració, al mig de la galeria i a la primera planta. De les 20h a les 23h, hi haurà un Fotobooth dels noranta. Els visitants podran passar fer-se unes divertides fotos amb attrezzo de l'època i endur-se un record.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/67709_me-de60e-tabliment-ambde-compte-ipromocion-alaii-hoppingnightde-paigirone--2.htm