logo
Imprimir
16-04-2018 | 12:08hs
•LA GARROTXA

La Trobada de Motos Antigues de Sant Joan les Fonts celebrarà la XXII edició el diumenge 22 d'abril

La trobada de Motos Antigues es consolida any rere any com un referent a Catalunya i una de les més importants de l'Estat, fet que atrau multitud d'amants i curiosos del motor de tot arreu

Sant Joan les Fonts celebra, el diumenge 22 d'abril, la XXII Trobada de Motos Antigues. Els amants dels vehicles motoritzats de dues rodes, anteriors a 1960, es tornaran a reunir per realitzar tota mena d'activitats. De vuit a deu del matí les motocicletes estaran exposades a l'Avinguda Cisteller del municipi, on es faran les inscripcions, el lliurament de la documentació i el tradicional esmorzar previ al recorregut.

L'organització convida a tothom a ser partícep de la jornada apropant-se a veure l'exposició que estarà visible just abans de la sortida fins a les deu. Aquestes motos, convertides ja en peces històriques, recorreran al voltant de 65 quilòmetres per diferents municipis de la comarca.

A les deu en punt s'iniciarà una ruta per la Garrotxa que els portarà a La Canya, Olot, Les Preses, Sant Esteve d'en Bas, Sant Feliu de Pallerols i Les Planes d'Hostoles, on es farà el reagrupament, per prosseguir la caravana fins a Sant Esteve d'en Bas i els Hostalets d'en Bas. A dos quarts d'una hi haurà un aperitiu, gentilesa de l'Ajuntament de la Vall d'en Bas, per seguir fins al Mallol, la Pinya i Olot (amb retrobament) i d'allà tornada cap a Sant Joan les Fonts, on l'acte s'acabarà amb un dinar popular al Restaurant Font del Grèvol i al finalitzar l'àpat hi haurà el tradicional el repartiment de trofeus entre els participants.

La trobada de Motos Antigues es consolida any rere any com un referent a Catalunya i una de les més importants de l'Estat, fet que atrau multitud d'amants i curiosos del motor de tot arreu.

L'activitat està organitzada per l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts amb col·laboració amb l'Ajuntament de la Vall d'en Bas, el Consell Comarcal de la Garrotxa, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya. Per participar en la trobada es pot fer preinscripció fins al dia 20 d'abril, al telèfon 972 29 00 52 de dilluns a divendres de 9h a 14h.

Quota

Per participant o acompanyant, amb dret a esmorzar i dinar el preu és de 25€
Per participant o acompanyant, amb dret a esmorzar el preu és de 12€




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/68062_latrobadademoto-antigue-de-antjoanle-font-celebraralaxxiiedicioeldiumenge22dabril-2.htm