logo
Imprimir
17-04-2018 | 15:55hs
•LLEIDA

L'Obra Social 'la Caixa' premia un projecte que impulsa la transformació social real mitjançant mètodes innovadors a Lleida

El projecte El forn de les Obagues de l'associació Talma aconsegueix un accèssit dotat amb 5.000 euros

L'associació TALMA ha estat guardonada amb un dels accèssits dels Premis a la Innovació Social que convoca l'Obra Social "la Caixa" pel seu projecte El forn de les Obagues. El projecte premiat pretén fomentar la inclusió sociolaboral de persones en risc d'exclusió en el sector agroalimentari, mitjançant la creació d'itineraris personalitzats. Els guardons reconeixen la vocació de transformació social real i directa mitjançant mètodes innovadors, sempre amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones en situació o risc de vulnerabilitat.

En el conjunt d'Espanya, s'ha atorgat 10 Premis "la Caixa" a la Innovació Social amb una dotació de 15.000 euros cada un i 4 accèssits 5.000 euros cada un. Aquesta aportació econòmica extra se suma al finançament que aquests projectes ja van rebre per poder ser desenvolupats en el moment de ser seleccionats per la Fundació Bancària "la Caixa".

En total, van presentar candidatura als premis 643 projectes dels 3.229 presentats a les sis Convocatòries 2017 del Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials que l'Obra Social "la Caixa" impulsa anualment per oferir suport a les entitats que treballen per donar resposta a les necessitats de la societat. Mitjançant aquest programa, l'Obra Social "la Caixa" va invertir el 2017 a tota Espanya més de 19,7 milions d'euros en projectes socials que va arribar als 264.000 beneficiaris directes.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/68194_lobra-ociallacaixapremiaunprojectequeimpul-alatran-formacio-ocialrealmitjancantmetode-innovador-alleida-1.htm