logo
Imprimir
18-04-2018 | 20:02hs
•EL RIPOLLèS

El repte 'Fins on arribarem nedant?' acumula 730.605 m. nedats, la distància que separa Ripoll de París

El repte que consistia a sumar metres nedant, entre totes les persones usuàries de la piscina, també pretenia, entre d'altres objectius, que els Ripollesos i Ripolleses incorporin l'exercici físic com un element generador de benestar físic, mental i social

El dia 16 d'abril va finalitzar el repte "Fins on arribarem nedant?" que des del Servei municipal d'esports de l'Ajuntament de Ripoll, i concretament des de la piscina municipal, es va pensar i proposar per celebrar el Dia Mundial de l'activitat física.

El repte que consistia a sumar metres nedant, entre totes les persones usuàries de la piscina, també pretenia, entre d'altres objectius, que els Ripollesos i Ripolleses incorporin l'exercici físic com un element generador de benestar físic, mental i social.

Des del servei d'esports es valora molt positivament la participació i curiositat que ha despertat aquesta activitat. En una setmana 350 nedadors i nedadores de totes les edats, han sumat metres arribant a la suma total de 730.605 metres nedats, la distància que separa Ripoll de París.

Si en lloc d'anar a París es volgués fer país, la suma total de metres permetria fer una volta per Catalunya ben completa: Ripoll – Sort – Tortosa – Girona – Ripoll.

Des de l'Ajuntament de Ripoll es felicita a totes les persones participants i els encoratja a seguir practicant exercici físic de manera regular. De la mateixa manera, i davant la bona acollida d'aquesta activitat, el servei d'esports ja comença a treballar en la proposta de nous reptes.





 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/68355_elreptefin-onarribaremnedantacumula730605mnedat-ladi-tanciaque-epararipolldepari--2.htm