logo
Imprimir
24-04-2018 | 13:07hs
•EL RIPOLLèS

Tret de Sortida a la Campanya RIPOLL, FLOR I COLOR

RIPOLL FLOR I COLOR vigent des del 24 d'abril fins al 31 de maig del 2018

Un any més, amb l'arribada del bon temps la unió de botiguers de Ripoll i el mateix ajuntament engeguen la campanya RIPOLL FLOR I COLOR vigent des del 24 d'abril fins al 31 de maig del 2018.

Amb aquesta campanya es pretén per una banda que el municipi sigui una vila plena de flors i la ciutadania participi també en el suport per a obtenir guardons en el concurs de Viles Florides. Per altra banda es vol fomentar la participació de la ciutadania a fi que Ripoll llueixi uns balcons, finestres i jardins ben florits.

Per afavorir aquest fet des de les botigues de Ripoll es donaran tiquets que permeten adquirir flors a les 4 floristeries de la vila amb un descompte de 0'50 cèntims, preu vigent fins a esgotar les existències (1200 en total).

Com en edicions anteriors la campanya tindrà diferents accions adreçades a públics variats. El dia 8 de maig, els infants de les escoles de Ripoll, contribuiran a posar Ripoll bonic amb una plantada de flors al passeig del Ferro, dirigida per les floristes de Ripoll. El dia 16 de maig hi haurà un taller gratuït al centre cívic de Ripoll, adreçat a adults, per aprendre a fer flors de paper. També s'ha ofert un taller als botiguers de Ripoll per aprendre tècniques per decorar el seu aparador amb motius primaverencs.

El fet que la ciutadania col·labori en aquestes accions fa que la vila millori a ulls de tots i que Ripoll sigui un poble atractiu tant per als vilatans com per als turistes que ens visiten.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/68777_tretde-ortidaalacampanyaripollfloricolor-1.htm