logo
Imprimir
11-05-2018 | 16:10hs
•ESPORTS

La Marxa Popular de Sant Gregori i la Sant Grau Xtrem Run s'uneixen en una mateixa jornada

L'Ajuntament de Sant Gregori i El Club Ciclista Sant Gregori - El Llémena, organitzadors dels dos esdeveniments sumen esforços per impulsar una nova jornada pels amants de les curses de muntanya i les caminades

Les dues proves seran el diumenge 3 de juny amb diversos circuits, un de 10 km per qui vulgui fer la Marxa Popular i dos de 12 km. (+360m.) o 23 km. (+1.150m.) pels amants del trail dins la Sant Grau Xtrem. La sortida i arribada serà a la zona de la Pineda, els recorreguts seran per l'entorn natural del municipi de Sant Gregori i tindran com a protagonista la serra de Sant Grau. Tots els i les participants tindran l'obsequi d'una camiseta, esmorzar i entrada a la piscina municipal pel corredor/a i acompanyants.

Al mateix matí s'organitzarà la mini Sant Grau Xtrem Run per a nens i nenes de 5 a 12 anys dins un circuit de 400m. per la zona de la Pineda.

Per les inscripcions anticipades ja es pot accedir a www.santgregori.cat o a www.santgrauxtrem.cat on també es poden trobar els horaris de les sortides.

Territori d'esport
Sant Gregori municipi de la Vall de Llémena gaudeix d'un entorn natural i paisatge privilegiat per acollir proves esportives al llarg de l'any i també disposa d'equipaments esportius i logística per acollir-los i garantir la millor experiència als participants.

Pel que fa a les curses a peu al llarg de l'any a Sant Gregori, organitzades per diverses entitats, sumen més de 1.600 esportistes entre totes i es posiciona el municipi com un referent a nivell esportiu.
 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/70112_lamarxapopularde-antgregoriila-antgrauxtremrun-uneixenenunamateixajornada-2.htm