logo
Imprimir
12-05-2018 | 20:34hs
•ESPORTS

El València aixafa el comiat del Girona davant l'afició amb un 0 a 1

El club viu l'últim partit a casa del seu debut a primera amb un homenatge a l'equip i als seguidors

El València ha aixafat el comiat del Girona FC de l'estadi de Montilivi en el seu primer any a la màxima categoria amb un 0 a 1. Un gol de Vietto a la segona meitat ha espatllat un vespre en què uns 10.850 espectadors a les grades han donat suport a l'equip en aquest partit del tram final d'una temporada per emmarcar.

Amb la ciutat en plena eclosió primaveral en el primer dia de Temps de Flors, els gironins han arribat avui al partit sense opcions per entrar a les places europees després de la victòria del Sevilla la nit de dimecres. L'equip ha sortit al camp amb ganes de fer oblidar els mals resultats de les darreres cites a casa.

I és que, després d'una espectacular ratxa encadenant divuit punts de divuit possibles i sense gols en contra, superant consecutivament el Getafe, el Las Palmas, l'Athletic, el Leganés, el Celta i el Deportivo, el fortí de Montilivi ha caigut i en les quatre darreres jornades com a local, els gironins no havien guanyat, i en les tres darreres havien perdut.

Al seu torn, els valencians també han arribat a aquesta penúltima jornada de lliga sense res en joc, ja que la setmana passada van assolir la plaça de Champions per a la temporada vinent.

La Lliga Santanter ha entregat el premi Jugador número 12 a la millor afició del campionat als seguidors del Girona FC just abans del partit, que també ha servit per ovacionar el capità Eloi Amagat, que marxa després de nou anys al club.

La primera meitat ha acabat sense gols. Ha costat que arrenqués el joc, però les ocasions han anat arribant a mesura que s'acostava el xiulet de l'àrbitre, i sobretot han sigut del Girona. El millor intent ha estat de Borja García, però Jaume ha evitat que el jugador blanc-i-vermell obrís la llauna.

El Girona ha començat més despert la segona meitat, però qui s'ha avançat a estat el València. Ha sigut al minut 61, obra de Vietto que ha marcat amb un xut sec des de la frontal. Al 66 Juanpe ha intentat l'empat, però no hi ha hagut sort, i al 77 també ho ha provat Olunga, que ha rematat amb el cap i se n'ha anat a la fusta. Els de Machín ho han seguit provant en els darrers minuts, però no hi ha hagut res a fer.

La Festa del Girona

En acabar el partit, l'estadi s'ha convertit en l'escenari de l'acte de cloenda de la temporada, una festa amb què el club homenatjava els jugadors i el cos tècnic, i també agraeix a l'afició el seu suport durant tot l'any.

En paral·lel, a partir de les vuit ha començat al Passeig de la Copa la Festa del Girona amb la música de l'Orquestra Maribel i Gertrudis, una vetllada que s'allargarà fins a la matinada si el temps ho permet.

Un cop acabi l'acte a Montilivi, la plantilla es dirigirà a la Copa per afegir-se a la Festa del Girona on també actuaran la Companyia Elèctrica Dharma i Carles Pérez, el DJ i presentador d'"El matí i la mare que el va parir" a Ràdio Flaixbac.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/70185_elvalenciaaixafaelcomiatdelgironadavantlaficioambun0a1-2.htm