logo
Imprimir
18-05-2018 | 20:53hs
•POLíTICA

Lluís Puig serà el cap de llista d'Esquerra Republicana a Palamós

Es presenta amb l'objectiu de "revalidar l'alcaldia republicana" aconseguida a les eleccions del 2015

L'assemblea local d'Esquerra Republicana Palamós i Sant Joan ha aprovat la candidatura de Lluís Puig per a tornar a ser el candidat dels republicans a les Eleccions Municipals del 2019. Puig ha estat escollit aquest divendres 18 de maig.

Amb l'objectiu de seguir fent república des dels ajuntaments, Puig liderarà un cop més la llista d'Esquerra a Palamós després que el 2015 guanyés les eleccions i fos nomenat alcalde. Durant l'assemblea, Puig ha exposat la feina feta a govern durant el present mandat i els propers reptes que passen per "seguir avançant en la millora dels barris guanyant en accessibilitat i facilitats pels vianants, desplegar estratègies per millorar la mobilitat a peu i en bicicleta i aprofundir en la participació ciutadana i en la mirada col·lectiva del municipi".

Centrant-se en el futur, Puig ha destacat "la importància de desencallar projectes estratègics com el Pla Especial del Port amb el màxim consens possible així com la necessitat de seguir impulsant projectes globals que contemplen millores ambientals, d'accessibilitat o de promoció com el projecte de connexió del nucli de Palamós fins a Castell pel camí de ronda que s'ha de desenvolupar amb plenitud durant la legislatura vinent".

Nascut a Palamós (11 de setembre del 1975), Lluís Puig és mestre d'educació física a l'Escola Vedruna de Palamós i, des de fa anys, participat activament de la vida associativa i cultural del municipi. Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya des de l'any 2005, el 2015 va ser cap de llista per ERC a les eleccions municipals i va aconseguir guanyar-les, esdevenint alcalde amb 6 regidors republicans en un govern en coalició.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/70653_llui-puig-eraelcapdelli-tade-querrarepublicanaapalamo--2.htm