logo
Imprimir
24-05-2018 | 12:13hs
•LA GARROTXA

La patinadora Anna Quintana, l'escriptor Joan Llensa i l'emprenedor Joan Plana, candidats a Garrotxí de l'Any

Han estat les opcions més proposades en la fase popular i ara el jurat en triarà el guanyador, que se sabrà el 8 de juny

La patinadora Anna Quintana, l'escriptor Joan Llensa i l'emprenedor Joan Plana són els tres candidats al premi Garrotxí de l'Any, els guardons impulsats pel Centre d'Iniciatives Turístiques d'Olot per reconèixer les persones, empreses o entitats que han contribuït a la projecció i el progrés de la comarca durant el 2017 i que arriben enguany a la tretzena edició.

El guanyador es coneixerà el dia 8 de juny a la Nit del Garrotxí de l'Any, que se celebrarà al restaurant La Deu d'Olot. El premiat agafarà el relleu a la guanyadora de l'any passat, la doctora enginyera industrial i economista Maria Pilar Curís.

La tria, fruit de la votació popular, inclou l'esportista del Club Patinatge Olot Anna Quintana (Olot, 1985), amb un palmarès que inclou 13 títols europeus i 11 ors mundials, entre d'altres; Joan Llensa (Sant Joan les Fonts, 1977), autor entre altres obres de l'antologia "Todo lo que no puedes ver", ambientada a la Garrotxa i que s'ha convertit en un exit de vendes a Espanya, Alemanya, Mèxic i els Estats Units; i també Joan Plana (Olot, 2000), un estudiant i emprenedor, cofundador de l'startup Wherever You Want i realitzador del primer concert hologràfic de la història, teletransportant un artista de Barcelona a San Francisco.

Després d'escollir les tres propostes més votades pels garrotxins, el premi entra en la segona fase i ara serà el jurat qui triarà el guanyador.

El jurat del Garrotxí de l'Any està presidit pel president del CIT d'Olot, Josep Andrés, i l'integren l'advocada i assessora d'empreses Glòria Castells; el director de La Comarca d'Olot, Òscar Cabana; el pastisser Jordi Ferrer; l'empresari Albert Jordà; Joan Manuel Robles, d'Olot Televisió, la directora de la Fundació Tommy Robredo, Magalí Ruiz; la presidenta d'Alba, Associació de Dones de la Garrotxa, Catalina Sellas; l'activista cultural Jordi Sellas i el director de Ràdio Olot, Joel Tallant.

Durant la Nit del Garrotxí de l'Any també s'entregarà el premi a la trajectòria personal, a la iniciativa empresarial, a la iniciativa social i a la promocional. Els cinc guanyadors rebran una escultura de bronze realitzada per l'artista olotí Narcís Coderch.

L'acte d'entrega estarà conduït pel periodista i director l'Olot Televisió, Albert Brossa, que és membre de la junta directiva del Centre d'Iniciatives Turístiques d'Olot des del 2001.

Les places són limitades, i els tiquets per assistir-hi es poden adquirir a les oficines del Centre d'Iniciatives Turístiques d'Olot o trucant al 972 27 02 42.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/71057_lapatinadoraannaquintanale-criptorjoanllen-ailemprenedorjoanplanacandidat-agarrotxidelany-2.htm