logo
Imprimir
28-05-2018 | 19:20hs
•ESPORTS

Pablo Machín posa fi a la seva etapa al Girona

El tècnic sorià ha acceptat la proposta del Sevilla i s'asseurà a la banqueta del club andalús

Pablo Machín no entrenarà el Girona la temporada vinent. Amb contracte fins al 2019, ha decidit executar la clàusula de rescissió i deixar l'entitat de Montilivi que li havia fet arribar una proposta de renovació de dues temporades més. El tècnic sorià ha acceptat la proposta del Sevilla i s'asseurà a
la banqueta del club andalús.

L'entrenador posa així punt i final a la seva etapa a Girona, on va arribar el març de 2014 amb l'equip lluitant per aconseguir la permanència a Segona A. Amb ell, el Girona aconseguiria 21 de 39 punts possibles i conservaria la categoria i Machín va ser nomenat millor entrenador de Segona divisió. Amb el de Gómara a la banqueta el Girona va disputar les dues temporades següents, sense èxit, els play-off a Primera divisió. L'ascens va arribar el 4 de juny de 2017 després d'acabar la temporada regular en segona posició.

El tècnic sorià marxa sumant 189 partits com a entrenador del Girona, incloent-hi els 40 d'aquesta temporada a la màxima categoria, en una campanya en què l'equip ha mantingut fins al final les seves opcions per ocupar llocs europeus.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/71384_pablomachinpo-afiala-evaetapaalgirona-1.htm