logo
Imprimir
07-06-2018 | 15:36hs
•ACTUALITAT GIRONA

L'Ajuntament de Girona presenta la nova programació d'estiu dels espais joves de la ciutat amb una seixantena d'activitats

Dilluns vinent, dia 11 de juny, s'obriran les inscripcions per a les propostes formatives, culturals, lúdiques i informatives de L'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove

Dilluns vinent, dia 11 de juny, s’obriran les inscripcions per a les activitats que s’han programat a L’Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove entre els mesos de juliol i setembre del 2018. Es tracta d’un total de 60 propostes sumant cursos, tallers, xerrades informatives, jornades, cinema, setmanes temàtiques, divendres lúdics, concerts i mostres artístiques, entre altres activitats.

 A L’Estació Espai Jove es tornarà a activar el servei de sol·licitud de beques i una aula d’estudi per a alumnes de batxillerat. Un estiu més també hi haurà un cicle de cinema i música a la fresca a les palmeres del parc Central, que s’inclou dins la proposta Fem Vida al Parc. El mes de setembre es donarà el tret de sortida a la 27a edició del Mostrar’t i a un nou cicle de tallers de mobilitat internacional “El Rodamón”, dirigit a tothom qui vulgui viure una experiència a l’estranger.

 Els Químics Espai Jove organitzarà novament una extensa oferta formativa de cursos, xerrades i tallers, durant els mesos de juliol i setembre, agrupats en setmanes temàtiques. Els divendres del mes de juliol s’organitzaran diferents activitats, i els dimarts i dijous un munt d’activitats a la plaça del carrer de Saragossa.

 El Güell Espai Jove posarà novament especial atenció a la participació juvenil i la formació i l’ocupació dels joves dels barris de Santa Eugènia, Can Gibert del Pla i Sant Narcís. En aquest sentit s’han programat activitats lúdiques i esportives a diferents parcs del barri i també propostes formatives de temàtiques molt diverses a l’equipament.

 El regidor de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha remarcat “la importància de les activitats que es programen a la ciutat pensades per als més joves, des dels equipaments que són referents per a ells i elles, ja que són un dels col·lectius prioritaris de les polítiques municipals del consistori”.

Tota la programació d’activitats es pot consultar a les pàgines web que hi ha a continuació i les inscripcions es podran fer en línia a partir del proper dilluns 11 de juny:

www.girona.cat/estacio

www.girona.cat/quimics

www.girona.cat/guell




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/72263_lajuntamentdegironapre-entalanovaprogramaciode-tiudel-e-pai-jove-delaciutatambuna-eixantenadactivitat--1.htm