logo
Imprimir
11-06-2018 | 15:16hs
•+ NOTíCIES

UN PÍCNIC A 21 PAÏSOS DEL MÓN!

Un pícnic, com sabràs, és un menjar a l’aire lliure, un menjar informal, un menjar campestre

EL PÍCNIC...!

“Només hi ha tres motius per portar una cistella de vímet al damunt: ser el personatge d’un compte, una florista del segle passat o fer un pícnic”. Ens han agradat aquestes paraules trobades a un blog de la xarxa. I és que el pícnic segueix ben viu l’any 2018!
Un pícnic, com sabràs, és un menjar a l’aire lliure, un menjar informal, un menjar campestre...
La paraula és en primera instància anglesa i procedeix del francès “pique-nique” que significa picar o picotejar i petiteses. Té una sonoritat molt simpàtica. El vocable s’utilitzava pels “gourmands” francesos que portaven el seu propi vi a les reunions de mitjans del segle XVII. A continuació teniu un quadre de referència de Thomas Doyle...

 

UN PÍCNIC A 21 PAÏSOS DEL MÓN!
I ja ho deia Arthur Conan Doyle, el famós escriptor escocès que va crear Sherlok Holmes: “Els pícnics són molt estimats per aquells que estan en la primera etapa de la tendra passió”. I nosaltres afegim, i de tots els altres també!

PÍCNIC: EL JOC DE TAULA
El danès Martin Nedergaard i el dissenyador gràfic Marc Monés (Esparreguera) han creat el joc de taula Pícnic produït íntegrament per Devir. El joc es llançarà a 21 països. Des d’Espanya als Estats Units passant per Argentina, Guyana o Surinam. I està editat en 5 idiomes: català, espanyol, anglès, portuguès i italià.

A Pícnic gaudim de la sortida campestre jugant amb aquest ràpid i familiar joc en el qual tots els participants hauran de desfer-se de totes les cartes de la seva mà tot el ràpid que puguin. Tots juguen a la vegada i han de buscar l’aliment o beguda que porten i col·locar sobre ell una carta amb el número immediatament superior. Pícnic es presenta amb una estètica molt agradable: una colorista llauna amb cartes circulars. Aquí el tens!

És un joc familiar i accessible. Preparat per jugar a qualsevol lloc. De fet, és el joc ideal per emportar-se de pícnic, ja que hi cap a qualsevol bossa, butxaca i maleta...
De velocitat trepidant i addictiva. S’aprèn a jugar en només 2 minuts i una partida dura uns 15 minuts o menys. Poden jugar de 2 a 6 jugadors. I té un preu de venda recomanant que el fa assequible a tothom: 10 euros.

EL GRUP DEVIR
Més de 15 anys a Espanya viscuts intensament al voltat del món joc, més enllà dels jocs de taula. Empresa fundada al Brasil està present també a Portugal, Espanya, Xile, Colòmbia, Mèxic, Itàlia, Colòmbia i ara acaba d’obrir delegació a Argentina. És el grup editor líder dels nous jocs de taula en català, castellà i portuguès. El grup Devir ocupa pòdium permanent de vendes amb Catan (més de 25 milions d’exemplars venuts a tot el món) i Carcassonne (més de 10). I jocs com Fantasma Blitz, Sushi Go!, Código Secreto, Exit o Laberinto Mágico també formen part de l’èxit. El grup Devir edita unes 50 novetats anuals i ven a Espanya 400.000 jocs a l’any.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/72500_unpicnica21pai-o-delmon-2.htm