logo
Imprimir
12-06-2018 | 17:56hs
•BESALú, VILA COMTAL

Besalú enceta la temporada ratafiaire amb l'Herbesalú

L'activitat se celebrarà el diumenge 24 de juny a la plaça de la Llibertat de la vila comtal

L'arribada de Sant Joan indica l'inici de la temporada ratafiaire, una època especialment intensa a Besalú, població que començarà a preparar el terreny el pròxim 24 de juny amb una nova edició de l'activitat Herbesalú.

Segons indica la tècnica de Turisme de l'Ajuntament de Besalú, Mari Fauró, l'Herbesalú es presenta un any més com un "esdeveniment previ a la Fira de la Ratafia". "És un acte pedagògic sobre com fer ratafia, però sempre procurem complentar-lo amb altres activitats", explica Fauró, qui també apunta que l'activitat, any rere any, atrau l'interès de visitants d'altres pobles on la ratafia és una beguda emblemàtica.

Pel que fa al cartell de l'Herbesaslú d'enguany, que es farà a la plaça de la Llibertat de la vila comtal, es manté ferm a les propostes habituals. Així, el tret de sortida tindrà lloc a les 17h amb el Concurs de Rams Silvestres, una activitat que brindarà premis a tots els participants, així com un tiquet regal pel primer classificat.

Poc després, a les 17.30h, l'Herbesalú farà la Ratafia de l'Any, l'acte estrella de la jornada que comptarà amb la participació del guanyador de l'any anterior, Francisco Márquez, així com amb la col·laboració de Xavier Codina, responsable de Ratafia Russet, i Salvador Garcia-Arbós, periodista.

L'activitat també oferirà als assistents la possibilitat de fer un Te Solidari amb Kadhija (18h) o d'escoltar la música d'havaneres del grup Crema Catalana (20h), una melodia que estarà acompanyada amb rom cremat per a tothom. A la mitja part d'aquesta darrera activitat, precisament, es farà l'entrega dels premis de la campanya comercial 'Comprar a Besalú té premi'.
 

Herbesalú




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/72629_be-aluencetalatemporadaratafiaireamblherbe-alu-2.htm