logo
Imprimir
13-06-2018 | 17:19hs
•ACTUALITAT GIRONA

CaixaBank es reuneix amb una seixantena d'accionistes en una trobada corporativa a Girona

CaixaBank compta a Girona amb 23.522 accionistes

CaixaBank ha reunit més de seixanta accionistes de les comarques gironines en una jornada celebrada en el marc del programa de trobades corporatives 2018. La reunió, organitzada a CaixaForum Girona, ha estat presidida per Joan Ignasi Prat, director de Banca Privada i Premier a la Direcció territorial Catalunya, i també ha comptat amb la intervenció de German Jover, de l'equip de Relació amb Accionistes.

Durant la trobada, s'ha analitzat la situació de l'entorn econòmic, s'han comentat els resultats de CaixaBank durant l'anterior exercici i s'han exposat els objectius del nou pla estratègic de l'entitat. Joan Ignasi Prat ha destacat la posició de lideratge de CaixaBank en banca minorista tant al territori com a nivell nacional i s'han tractat diferents temes d'interès per a l'accionista com l'alta capacitat de CaixaBank de generar beneficis recurrents, la solidesa del seu balanç i la política de remuneració a l'inversor. A més, els accionistes han tingut l'oportunitat de traslladar diverses consultes a l'equip de Relació amb Accionistes de l'entitat i també han conegut les diferents iniciatives que CaixaBank posa a la seva disposició. A la demarcació de Girona, CaixaBank compta amb 23.522 accionistes que controlen el 3,9% de la participació de l'entitat.

La reunió de Girona respon a un dels nous objectius de CaixaBank aquesta temporada: apropar les trobades corporatives arreu del territori més enllà de les grans ciutats.
L'any 2017 més de 1.300 accionistes van assistir a aquestes trobades institucionals. Algunes de les ciutats que han acollit aquestes trobades corporatives durant l'any passat són Saragossa, Valladolid, Barcelona, Toledo o Tortosa.

L'objectiu de CaixaBank, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, és estar prop dels seus accionistes, posar a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia i donar resposta als seus dubtes i consultes.

Aquest tipus de programes i actes són poc habituals entre les empreses de l'IBEX 35 i es fonamenten en els principis de transparència i rigor que ha de sustentar tota relació entre la companyia i un dels seus principals públics objectius, l'accionista.

Programa de formació financera per a accionistes

Relació amb Accionistes de CaixaBank també ha potenciat durant el 2017 el programa de formació Aula per difondre coneixements relacionats amb els mercats financers i la borsa. En aquest sentit l'entitat ofereix, d'una banda, cursos formatius presencials sobre mercats financers i conjuntura econòmica. Aquests cursos presencials són impartits per escoles de reconegut prestigi com són l'Institut de Borses i Mercats Espanyols (BME), el Barcelona School of Management (BSM) o l'Institut d'Estudis Borsaris (IEB) i se celebren a les principals ciutats espanyoles. I d'altra banda, l'entitat ofereix formació interactiva a través de la seva app Aula CaixaBank i de la web corporativa, amb cursos d'iniciació en borsa, manuals de consulta, i fitxes temàtiques, entre altres materials.

Des que el programa de formació Aula es va iniciar l'any 2010, hi han participat ja prop de 8.000 accionistes. L'any 2017 es van realitzar 18 cursos a diferents ciutats espanyoles als quals van assistir més de 1.200 participants. Els cursos formatius per a accionistes es van impartir en ciutats com Girona, Madrid, Tarragona, Palma de Mallorca, Barcelona, Saragossa, Pamplona, València, Sevilla, A Coruña, Bilbao i Burgos.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/72725_caixabanke-reuneixambuna-eixantenadaccioni-te-enunatrobadacorporativaagirona-1.htm