logo
Imprimir
18-06-2018 | 16:42hs
•LA GARROTXA

Clara Bonfill, presenta el seu tercer disc 'l'altra cara de l'havanera'

El 15 de juliol la podeu escoltar a Peralada, al XXIII Cicle de concerts del Clauste de Sant Domènech i al setembre a la Casa de Cultura de Girona

Amb aquest nou disc la cantautora garrotxina s'endinsa en el món de les havaneres i de la cançó de taverna, un univers que coneix des de petita i que sempre l'ha fascinat. A L'Altra Cara de l'Havanera, Clara Bonfill presenta 10 cançons noves que toquen tots els gèneres de la cançó de taverna, des de l'havanera fins al tango, passant pel vals o la jota. El 'single' que encapçala el videoclip té per nom Què t'ha dit el mar i parla de la relació tan especial que l'autora té amb el mar, font d'inspiració i company de viatge.

A l'Altra Cara de l'Havanera, Clara Bonfill ha fet un treball periodístic donant veu als personatges que no n'havien tingut fins ara, la majoria dones, com l'esposa del Llop de Mar, a La pell freda, la mare de la famosa havanera Mare vull ser Pescador, amb Eres tan petit fill meu, o la Lola la Tavernera, amb El tango de la Lola. També ha deixat volar la seva imaginació per descriure el moment en què es varen enamorar el Pastor i la Sirena, de la Sardana de l'Empordà, o com havia de ser la vida d'un pescador que somiava ser pastor i córrer per les muntanyes, l'altra cara de Mariner de Terra Endins, a Pastor de Mar enllà. Sense oblidar els "americanos" que varen anar a Cuba, ha escrit l'altra cara de Rosina de un verde Palmar, Estimada Rosina. Així, l'Altra Cara de l'Havanera inclou 6 havaneres clàssiques versionades pel compositor, Marc Mas, i 10 temes originals de la Clara Bonfill musicats per ella mateixa, Marc Mas i pels dos grans mestres del gènere de casa nostra: Josep Bastons i Antoni Mas.

El 15 de juliol la podeu escoltar a Peralada, al XXIII Cicle de concerts del Clauste de Sant Domènech i al setembre a la Casa de Cultura de Girona.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/73109_clarabonfillpre-entael-eutercerdi-claltracaradelhavanera-1.htm