logo
Imprimir
19-06-2018 | 16:49hs
•ALT EMPORDà

5a edició del festival 'musiCEstiu 2018'

Aquest cicle de concerts en petit format comptarà amb més de 120 actuacions aquest estiu entre privats i públics en un mateix calendari

Des del 21 de juny "Dia Internacional de la Música" fins el 2 de setembre la música en directe animarà carrers, places i restaurants del municipi amb propostes musicals i culturals amb concerts de petit format. La cartellera es configura amb activitats que organitza l'Ajuntament i també les que organitza el teixit empresarial, un exemple de col·laboració públic-privat.

L'alcalde de Castelló d'Empúries, Salvi Güell, ha manifestat que "tothom qui vulgui música que vingui al nostre municipi. Aquí trobareu oferta musical per a tots els gustos i edats. Es té molt en compte respectar els horaris de descans dels veïns a l'hora de planificar els concerts".

Per la seva banda la regidora de promoció econòmica i turisme, Helena Solana, ha manifestat que "El nostre municipi ofereix durant tot l'estiu una àmplia i variada oferta musical, això fa que el visiitant que escull la nostra destinació per passar les vacances pugui gaudir de diferents propostes musicals i ens dóna un valor afegit com a destinació turística".

Finalment, destacar que la programació de MusicEstiu compila tota l'oferta de concerts i actuacions musicals que s'organitzen en el municipi, com ara el Festival Sons del Món .

Els concerts de Music Estiu tindran lloc en diferents places i terrasses de bars i restaurants. Els espais on es realitzaran seran: Pl. dels Homes, Pl. de les Cols, Pl. Mossén Cinto Verdaguer i basílica de Santa Maria, a la Vila i a Empuriabrava: Pl. Comercial Alberes, Glorieta Club Nàutic, Espai Platja, Poblat Típic, entre altres.

Els inicis del MusicEstiu es remunten a l'any 2008 quan s'inicien els Espais Musicats, una proposta que pretén recopilar, ordenar i unificar tota l'oferta musical de la temporada d'estiu al municipi. Es combina l'oferta musical pública amb tota la gran i variada oferta de música i concerts en viu que s'organitzen a diferents restaurants i espais del municipi.
 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/73217_5aediciodelfe-tivalmu-ice-tiu2018-1.htm