logo
Imprimir
20-06-2018 | 17:52hs
•ALT EMPORDà

Molt bona participació en la segona edició 'EmpuriaTApes'

S'han servit aproximadament un total de 7.900 tapes,4.100 més que la primera edició, acompanyades de cervesa Estrella Damm

Del 8 al 17 de juny ha tingut lloc la segona edició de l'EmpuritaTApes a Empuriabrava i Castelló d'Empúries. Aquesta campanya gastronòmica va néixer l'any passat dins els actes 50è Aniversari d'Empuriabrava.

44 restauradors de tot el municipi han elaborat una tapa especial i significativa de la seva cuina per a l'ocasió i s'han pogut degustar durant al llarg d'aquests 10 dies.

Aquestes tapes han representat tots els estils i tipus diferents de cuina internacional que podem trobar en el nostre municipi.

S'han servit aproximadament un total de 7.900 tapes,4.100 més que la primera edició, acompanyades de cervesa Estrella Damm, patrocinadora de la ruta gastronòmica i d'EmpuriaTasT del passat primer cap de setmana de juny.

S'ha realitzat una campanya de publicitat i comunicació amb el repartiment de 18.000 fulletons i difusió als diferents mitjans de comunicació: premsa escrita, ràdios i xarxes socials.

La participació en la ruta anava acompanyada del sorteig de tres sopars per a dues persones en un dels restaurants que han participat dins la ruta. Els guanyadors es donaran a conèixer dins la xarxa social Instagram.

La valoració d'aquest esdeveniment, tant per part de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries com dels restauradors participants, ha estat molt positiva.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/73322_moltbonaparticipacioenla-egonaedicioempuriatape--1.htm