logo
Imprimir
11-07-2018 | 17:34hs
•BAIX EMPORDà

Una cinquantena de persones d'Olot proven el servei de bany adaptat de la platja de Torre Valentina

La platja a l'abast de tothom és un servei d'assistència integral, amb monitors especialitzats i que compta amb vestuaris i lavabos adaptats, dutxes i també una zona d'ombra amb una pèrgola

Ahir, dimarts, el centre geriàtric Santa Maria del Tura (Olot) es va desplaçar amb una cinquantena de persones fins a Calonge i Sant Antoni per gaudir del servei de la platja a l'abast de tothom, situat a la platja de Torre Valentina. Aquest servei es consolida com a referent dins del territori gironí, ja que permet oferir un bany pensat per a persones amb algun tipus de discapacitat i amb mobilitat reduïda.

La platja a l'abast de tothom és un servei d'assistència integral, amb monitors especialitzats i que compta amb vestuaris i lavabos adaptats, dutxes i també una zona d'ombra amb una pèrgola. Paral•lelament, amb l'objectiu de facilitar un bany amb comoditat, també té disponibles fins a vuit cadires amfíbies. Pel que fa al públic objectiu, s'adreça tant a particulars com un servei a grups.

Aquesta oferta que fa el municipi de Calonge i Sant Antoni fou escollida per representar Catalunya, conjuntament amb les Vies Verdes, a la sisena edició dels Premis Europeus d'Excel•lència Turística l'any 2013, quedant finalista en aquella convocatòria. Les xifres l'èxit de la Platja a l'Abast de Torre Valentina, ja que l'any passat, més de 1.300 usuaris van gaudir d'aquest servei. Des del 16 de juny d'aquest 2018, el servei està obert en una franja horària que va de 10:30 a 18:30h. El servei s'oferirà fins al 16 de setembre.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/74980_unacinquantenadeper-one-dolotprovenel-erveidebanyadaptatdelaplatjadetorrevalentina-2.htm