logo
Imprimir
19-07-2018 | 20:38hs
•SALUT

El director del CatSalut a Girona visita les noves urgències de l'Hospital Dr. Josep Trueta

Segons ha informat l'equip de professionals del servei, ahir es van posar en funcionament els nous espais del Servei d'Urgències "sense incidències"

Aquest matí el director del Catsalut a Girona, Miquel Carreras, ha visitat les noves instal·lacions de les urgències de l'Hospital Dr Josep Trueta, que funcionen amb normalitat des d'ahir, tal i com estava previst en el calendari de trasllat. El doctor Carreras, acompanyat pels professionals del servei, l'equip directiu de l'hospital i la seva gerència, ha pogut comprovar en primera persona la posada en marxa del nou servei i la millora que suposa en l'atenció al pacient. Per al gerent del CatSalut, les noves urgències són fruit de "l'aposta i compromís del departament de Salut pel Trueta, com a l'hospital de referència de la Regió Sanitària de Girona. A més al Trueta hi ha d'altres projectes, com són el nou bloc quirúrgic i l'ampliació de l'Hospital de Dia d'oncologia o la segona fase de la unitat de neonatologia i cures intensives de pediatria, per garantir una atenció de qualitat a la ciutadania de Girona."

Sense incidències, 118 urgències ateses el primer dia

Segons ha informat l'equip de professionals del servei, ahir es van posar en funcionament els nous espais del Servei d'Urgències "sense incidències". S'hi van atendre amb normalitat les urgències generals, un total de 118, de les quals un 20% van quedar ingressades al centre. Durant avui i demà s'hi acabaran de traslladar les àrees d'observació i crítics. La setmana vinent es traslladarà la zona de traumatologia, de manera que la part vella del servei haurà quedat definitivament tancada.

Les noves urgències estan equipades amb 22 boxs amb 31 punts d'assistència. S'hi sumaran, un cop acabada la segona fase del projecte, dotze punts d'observació monitorada i quatre punts d'atenció per als pacients crítics. A més, hi haurà cinc consultes específiques per als pacients menys greus, vuit butaques i una zona de traumatologia, amb cinc punts d'atenció i l'àrea de triatge. El projecte té un cost de 3.622.590 euros (IVA inclòs), obra sense equipament.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/75605_eldirectordelcat-alutagironavi-itale-nove-urgencie-delho-pitaldrjo-eptrueta-2.htm