logo
Imprimir
25-07-2018 | 09:41hs
•LA SELVA

Santa Coloma de Farners estrena web oficial de turisme

L'ha creat l'Ajuntament per difondre els atractius i els serveis turístics del municipi

Santa Coloma de Farners disposa per primer cop d’una web oficial dedicada al turisme: www.turismescf.cat. La quantitat d’atractius naturals, patrimonials i culturals que reuneix el municipi han motivat la creació d’aquesta pàgina, que ordena tota la informació i la posa a disposició del visitant. «És una eina molt important i necessària per a una capital de comarca per poder facilitar l’accés al turista i fer més atractiu el municipi», afirma el regidor de Turisme de Santa Coloma, Manel Jubany.

El treball de recopilació d’informació i elaboració de continguts, que ha durat uns cinc mesos, s’ha completat amb gran quantitat d’imatges descriptives del territori, dels espais d’interès natural i cultural i dels serveis que s’hi poden trobar. El resultat final és una pàgina amb «un format molt intuïtiu i una informació molt completa i elaborada i ben enfocada al visitant, que donen bona idea de la riquesa del territori», assegura Jubany.

La nova web descriu el municipi, en repassa la història i proposa activitats i visites d’interès com ara la ruta de les 10 ermites, la d’en Serrallonga, la del romànic, etc., totes ben detallades, també visites guiades, rutes a peu ben descrites i amb dades Wikiloc incloses, els espais de visita obligada com el Parc de Sant Salvador o el castell de Farners; i repassa les activitats culturals, les fires i festes que es celebren al llarg de l’any, les curiositats i els productes típics. A més a més inclou un directori complet i actualitzat d’establiments d’allotjament i restauració amb la seva ubicació i dades de contacte.

Fins ara tota la informació turística de Santa Coloma es trobava a la web municipal. El Pla municipal de Dinamització del Turisme, entre altres coses, va posar de manifest la necessitat de crear-ne una d’específica amb informació més completa i ho va considerar una actuació prioritària per a la promoció turística del municipi.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/75934_-antacolomadefarner-e-trenaweboficialdeturi-me-2.htm