logo
Imprimir
26-07-2018 | 09:22hs
•LA SELVA

Arbúcies celebra la Festa Major del 27 al 30 de juliol

Buhos actuarà el dissabte 28 a la 1 de la matinada a Barraques

El cinema a la fresca del dijous al vespre encetarà els actes de la Festa Major d'Arbúcies, que tindrà lloc del 27 al 30 de juliol i és el quart any consecutiu que els regidors del Ple dels Infants organitzen aquesta activitat. El divendres els actes seguiran amb el tradicional torneig de petanca, el campionat de botifarra, la trobada de corals i el pregó de Festa Major, que enguany anirà a càrrec dels Bombers d'Arbúcies. A partir de les 11 de la nit, la festa seguirà a la zona de barraques amb els grups arbuciencs Acoustic Dreams i Oh Maï Lack! i també comptarà amb les actuacions del grup de versions Tapeo Sound System i del Dj Pd Ivanote.

La Festa Major seguirà dissabte amb l'anellament d'ocells al Prat Rodó, l'espectacle infantil i festa de l'escuma a partir de 2/4 de 12 a la plaça de la Vila. A la tarda, a Can Cassó, a les 7 de la tarda, el públic familiar podrà assistir al concert del grup Dreamkids, que va participar al programa Oh Happy Day. A la nit, a les barraques podrem escoltar les cançons del nou CD de Buhos a partir de la 1 i les actuacions dels arbuciencs Gwrando New Project i Brote. Per altra banda, a Can Cassó hi haurà el ball de Festa Major amb el Quartet Solimar.

El concert de l'Orquestra Maravella és l'acte més destacat de les activitats del diumenge i al qual s'espera una gran afluència de públic, ja que cada any és un èxit d'assistència. Al matí, tindrà lloc la cercavila amb els gegants d'Arbúcies i Breda i el Campionat de FIFA a la Penya Barcelonista. També diumenge, els joves podran participar en la V Regata a la Bassa de la Farga, al campionat de futbolins del Paio i el públic més adult podrà assistir a la segona passejada guiada per la riera d'Arbúcies. I, a la nit, a barraques hi haurà els concerts dels arbuciencs Deskaro i Korneiev i les sessions de Celtic Dj's i i Dj Animal.

Finalment, la festa aquàtica a les piscines municipals, la tornaboda i audició de sardanes al Prat Rodó i el teatre a càrrec de Marcel Tomàs posaran el punt i final a la Festa Major d'Arbúcies.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/76018_arbucie-celebralafe-tamajordel27al30dejuliol-2.htm