logo
Imprimir
30-07-2018 | 14:48hs
•EL RIPOLLèS

L'ADF 223 Catllar Montgrony, una de les ADF reconeguda per la Creu de Sant Jordi

Les ADF són entitats sense ànim de lucre que es van crear fa més de 30 anys i tenen com a finalitat la prevenció i la lluita contra els incendis forestals

Enguany la Generalitat de Catalunya ha atorgat la Creu de Sant Jordi a les Federacions i Agrupacions de Defensa Forestal de Catalunya, en reconeixement a la seva tasca de prevenció i lluita contra els incendis forestals, en l'any en què les ADF celebren els trenta anys de trajectòria. Per part de l'ADF 223 van assistir a l'acte de lliurament el president de l'entitat el Sr. Josep Sagués i el sotspresident, el Sr. Jordi Munell.

Les ADF són entitats sense ànim de lucre que es van crear fa més de 30 anys i tenen com a finalitat la prevenció i la lluita contra els incendis forestals. S'impulsaren fortament des dels importants incendis forestals de l'any 1994 quan es va veure la necessitat d'organitzar unes persones que, de forma voluntària i coneixedores del territori, ajudaven a l'extinció dels incendis.

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o entitat per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/76324_ladf223catllarmontgronyunadele-adfreconegudaperlacreude-antjordi-2.htm