logo
Imprimir
30-07-2018 | 15:01hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Comença el Pla d'Asfalts d'aquest estiu a Olot

Aquest matí s'han iniciat els treballs d'un tram de la ronda de les Fonts i el carrer de Sant Miquel. Són els primers espais on aquest estiu es faran actuacions per a la conservació i millora de la infraestructura viària de la ciutat

A primera hora d'aquest matí han començat els primers treballs del Pla d'Asfalts 2018. Les obres s'han concentrat a la finalització de la ronda de les Fonts, entre els carrers de Sant Cristòfor i el de Joaquim Marsillach, i al carrer Sant Miquel.

En tots dos casos, a partir d'avui i durant un període aproximat de dues setmanes no es podrà circular o bé es podrà circular però de forma intermitent, en horari diürn i entre setmana. Fora de l'horari laborable de l'obra, es disposarà de pas de vianants obert. Els veïns de la zona afectada per l'actuació disposaran d'accés permanent als seus habitatges.

L'actuació a la ronda de les Fonts, que ja es va iniciar l'any passat, i al carrer Sant Miquel formen part de la primera fase del Pla d'Asfalts d'Olot, que també inclou la carretera de les Tries. Dins d'aquesta mateixa actuació, s'hi inclou la supressió de barreres arquitectòniques amb l'arranjament de voreres. Les obres es realitzaran als carrers Vilanova, Verge de Fàtima i Bolòs a més dels trams Folch i Torres - Joaquim Marsillach - Sant Cristòfor amb la Ronda de les Fonts i el carrer Sant Miquel. L'empresa Josep Vilanova s'encarrega de l'execució de les obres per un import de 185.464 euros. En una segona fase, el Pla d'asfaltatge també suposarà treballs de conservació i millora del ferm a altres espais d'Olot. Amb un import de 32.140 euros, es realitzaran obres a la plaça de l'Illa de Pasqua, al camí de Les Fonts, a l'encreuament de l'Avinguda del Doctor Danès amb Pou del Glaç i repassar altres localitzacions de la resta de la ciutat.

L'Ajuntament d'Olot destina cada any un mínim de 250.000 euros a la conservació i millora del paviment i de les voreres de la ciutat. En els últims anys, s'hi ha invertit més d'un milió i mig d'euros. Al 2017 es van arranjar 8.332 m² als diferents barris d'Olot.

Demà, afectacions de trànsit a la carretera de la Canya per treballs d'asfaltatge

Demà dimarts 31 de juliol, es realitzaran treballs de reparació del ferm a la carretera de la Canya. En concret, s'han d'arranjar els flonjalls d'aquesta via d'accés a Olot en una actuació que assumeix la Generalitat de Catalunya .

A partir de demà a les 8 del matí es tancarà el sentit de circulació de sortida d'Olot des de la rotonda de la Rodona fins al carrer d'Esteve Molas. El trànsit es desviarà per la carretera de les Tries, ronda de les Mates i el carrer d'Esteve Molas, des d'on es tornarà a enllaçar amb la carretera de la Canya i es podrà accedir a la rotonda de l'encreuament amb l'autovia, atès que en aquell tram de la carretera de la Canya no s'hi ha d'actuar.

El trànsit d'entrada a Olot des de la rotonda de Can Minguet cap a la rotonda de la Rodona estarà sempre obert. Els treballs s'allargaran durant tot el dia i la previsió és que finalitzin demà al vespre.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/76325_comencaelplada-falt-daque-te-tiuaolot-2.htm