logo
Imprimir
14-08-2018 | 18:38hs
•+ NOTíCIES

Tot a punt per la segona edició de la Cursa de la Dona de Muntanya

Sant Gregori es segueix posicionant com a Territori d'Esport amb esdeveniments esportius com aquest que es suma a les diferents proves que tenen com a punt neuràlgic el municipi gironí

Quan falten 15 dies per donar la sortida de la segona edició, el 2 de setembre, les entitats organitzadores i l'Ajuntament de Sant Gregori incentiven a la màxima participació en aquesta festa de l'esport femení que un any més arriba al municipi de Sant Gregori.

Amb dos recorreguts, un de 6 km. i un de 14 km., entre camins i corriols enmig de l'entorn natural de la Vall de Llémena, des de la riera de Llémena, el riu Ter i fins a la serra de Sant Grau les participants podran fer qualsevol dels dos recorreguts caminant o corrent gaudint dels paisatges del territori.

La Cursa de la Dona de Muntanya va néixer i continua amb esperit solidari, i tant Les Nenes Trail com Corro x Tu, entitats organitzadores, destinen tots els beneficis en la lluita contra el càncer fent donatiu a la Fundació Oncolliga Girona.

Les inscripcions estan obertes a www.cursadeladonatrail.com i també es podran fer durant el mateix dia abans de la sortida. Durant tot el matí, hi haurà diferents activitats, estands i inflables a la mateixa zona de sortida i arribada de la Pineda

Territori d'esport
Sant Gregori es segueix posicionant com a Territori d'Esport amb esdeveniments esportius com aquest que es suma a les diferents proves que tenen com a punt neuràlgic el municipi gironí, ja no sols per l'entorn natural de gran valor sinó també pels equipaments i serveis que s'ofereixen als participants. El calendari previst per aquesta nova temporada 2018/2019 és el següent:

setembre - Cursa de la Dona de Muntanya (Trail)
octubre – AIXA (Carretera)
octubre – OncoBike (BTT)
novembre – Sant Grau Xtrem BTT (BTT)
febrer – MTB Challenge Gironès (BTT)
març – Cursa de Muntanya, Caminada Popular i Cros infantil a Ginestar (Trail/Cros)
juny – Sant Grau Trail i Marxa Popular a Sant Gregori (Trail)

Esdeveniments que promocionen el territori a nivell esportiu i atrauen esportistes durant totes les èpoques de l'any per això l'Ajuntament de Sant Gregori, aquesta setmana, ha llançat un vídeo promocional que es pot visualitzar al canal municipal de YouTube amb l'eslogàn "Sant Gregori, Territori d'Esport" el qual destaca l'entorn, els equipaments, esdeveniments esportius i els esports que es poden fer enmig la natura.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/76900_totapuntperla-egonaediciodelacur-adeladonademuntanya-1.htm