logo
Imprimir
18-08-2018 | 17:47hs
•+ NOTíCIES

Ramon Espadaler: el president Quim Torra ha optat per la radicalitat i atia la discòrdia

El secretari general d'Units per Avançar i diputat del PSC-Units creu que el president de la Generalitat "posa una altra vegada la governabilitat del país en mans de la CUP" i "erosiona perillosament les nostres institucions d'autogovern"

En la seva visita a les festes de Gràcia, el secretari general d'Units per Avançar i diputat del grup PSC-Units del Parlament de Catalunya, Ramon Espadaler, ha dit que "quan el President Quim Torra afirma que cal 'atacar l'Estat', opta per la radicalitat, la confrontació i la ruptura".

Espadaler ha afegit que: "amb aquesta decisió, no només obvia la seva condició de representant ordinari de l'Estat a Catalunya, qüestió per si mateixa prou greu, sinó que, a més, posa una altra vegada la governabilitat del país en mans de la CUP".

El secretari general d'Units per Avançar ha reblat: "amb decisions com aquesta, Quim Torra renuncia a ser el President de tots i de totes, erosiona perillosament les nostres institucions d'autogovern i atia la discòrdia, tres aspectes que estan a les antípodes del bon Govern".




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/76920_ramone-padalerelpre-identquimtorrahaoptatperlaradicalitatiatialadi-cordia-1.htm